Creditul respectiv se pierde intr-adevar dupa 24 de luni. In cazul meu, s-a "resetat" de doua ori pana acum, fara sa fi trecut cele 24 de luni. O data am reusit sa-l recuperez. A doua oara nici nu mi-am mai batut capul. Aveam phone credit pe doua numere. Activate aproximativ in acelasi timp, si cu incarcari similare. Pe unul s-a resetat, pe celalalt nu.
Parerea mea este sa nu-ti faci planuri prea mari cu acel bonus. Din mai multe motive. Unul dintre ele fiind ca nu-l poti folosi decat pentru achizitia de telefon. Nimic altceva. Da, ii zice "phone" credit. Dar s-a cerut de nspe mii de ori sa se modifice chestia asta si sa poata fi folosit si pentru accesorii. Nu s-a vrut si pace. Iar celalalt motiv este ca, din cand in cand, se poate sa ramai fara el. Asa, pur si simplu. Poof si a disparut ca prin magie. Daca nu esti atent, nici nu stii cand a disparut.
Deci...da. In cazul asta, problema e de aplicatie. Functia respectiva care afisa Phone Credit-ul in aplicatie a fost scoasa. Doar pe iOS momentan. Dar, cum ziceam, asta e cea mai mica problema.
🙂
Client Orange