la 16-03-2023 07:24 PM - editat ultima oară la 17-03-2023 09:14 AM de DanielaH
Daca am incarcat la un aparat din sat cu numar direct si am gresit numarul imi pot lua inapoi?
la 16-03-2023 11:37 PM
Rares, bun venit in Comunitate!!!
Daca ai incarcat de la un paypoint, cu cash sau card, creditul s-a dus direct la un norocos si gata! Pentru Orange, e doar o suma care a intrat in contul unui client Orange, nu conteaza numele lui si daca lui voiai sa-i trimiti. Poate numarul ala nici nu e alocat si banii s-au pierdut in neant.
Daca incarcai de pe un abonament si anuntai in maxim 24 de ore, mai aveai o sansa sa se anuleze reincarcarea, dar plata printr-un aparat de genul ala nu se poate recupera, e si greu sa dovedesti ca tu ai platit si ai gresit, mai ales daca ai platit cash.
16-03-2023 07:41 PM - editat 16-03-2023 07:41 PM
Salutare!
Cred că e mai greu, dar poți încerca printr-o sesizare de aici:
https://www.orange.ro/contact/
Completezi toate câmpurile (ai grijă cu numărul) și sper să fie bine!
Baftă!
la 16-03-2023 10:31 PM
Salut! Poti depune o sesizare, dar dacă creditul a fost consumat de cel pe numărul caruia l-ai pus, cam greu de anulat și primit. Si eu am mai incarcat cartele pe alte numere de pe abonament si le-am lasat așa, mi-am asumat fapta.
la 16-03-2023 11:37 PM
Rares, bun venit in Comunitate!!!
Daca ai incarcat de la un paypoint, cu cash sau card, creditul s-a dus direct la un norocos si gata! Pentru Orange, e doar o suma care a intrat in contul unui client Orange, nu conteaza numele lui si daca lui voiai sa-i trimiti. Poate numarul ala nici nu e alocat si banii s-au pierdut in neant.
Daca incarcai de pe un abonament si anuntai in maxim 24 de ore, mai aveai o sansa sa se anuleze reincarcarea, dar plata printr-un aparat de genul ala nu se poate recupera, e si greu sa dovedesti ca tu ai platit si ai gresit, mai ales daca ai platit cash.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor