anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Dacă am avut numarul suspendat, apoi am reincarcat, de ce nu se mai incarca

Petru123
Începător
Anunţ

Am reîncărcat și la magazin orange și online, dar nu se reîncarcă, am avut numărul dezactivat pentru inactivitate, iar acum nu mai apare inactiv, este activ da nu se reîncarcă

12 Răspunsuri 12

MihaiC99
Campion

Salutare!

Poți primi apeluri? Poți apela *100#? Care este statusul in aplicația my Orange?

7552.jpg

IMG_0042.jpeg

Nu merge să sun, am încercat de mai multe ori

Ai încercat să verifici și ce resurse și disponibile prin apel la *133#?

Primești o eroare anume când dorești să reîncarci sau pur și simplu banii sunt retrași și contul nu este reîncărcat?

Nu am primit eroare când am reîncărcat, înainte să reîncarc apărea ca este suspendat sau inactiv nu mai știu exact dar acum nu mai apare nimic, dar nu a fost reîncărcat, deși am reîncărcat de două ori

Contactează serviciul clienți prin chatul din aplicația my Orange (my Orange app - altele - contact și feedback - Scrie-ne). Cel mai probabil sa produs o eroare în cazul activării. Daca ai încărcat și în magazin Orange și creditul nu sa alocat, cel mai probabil sim-ul nu este activ. Trebuia să poți primi apeluri sau să accesezi meniul *100#.

Prin chat ceri transferul către un operator uman și descrii problema, ți se va răspunde în funcție de solicitări.

delfinas
#StarMember

Petru, bun venit in Comunitate!!!

Era inactiv sau iesise si din perioada de gratie? Daca e a doua varianta, a intrat in perioada de carantina si pt recuperare, in principiu, trebuie facut un abonament pe acel numar.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Nu a ieșit din perioada de grație, era doar inactiv

Daca te apelezi de pe alt numar, iti suna telefonul? El pare in perioada activa, poate e o sincopa in sistem si vei primi mai tarziu creditul/optiunea reincarcat(a).

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Nu nu merge să mă sun, și nici să sun la 300 sau *133#

Ciudat, e ca si cum ar fi inactiv. Stiu ca in perioada de gratie poti primi apeluri, dar nu poti suna. Ai restartat telefonul?

Da, am întrebat și chat GBT și am făcut ce mi-a zis, a zis ca în maxim 24 de ore ar trebui să fie reîncărcată cartela, dar nu stiu ce sa zic

Daca nu ai un alt număr de telefon pentru a suna, contactează serviciul clienți prin chatul din aplicația my Orange pentru o verificare a contului. Pentru verificări suplimentare.

My Orange - altele - contact și feedback - Scrie-ne