la 15-02-2021 02:28 PM
Am observat că au fost câteva întrebări despre verificarea consumului pentru Orange PrePay și despre ordinea în care se consuma resursele, de aceea ne-am gândit că ar fi util un topic separat.
Cum verific ce resurse mai am disponibile pe PrePay și care este perioada lor de valabilitate?
Pentru a primi o informaţie actualizată despre traficul de internet disponibil este indicată închiderea în prealabil a sesiunii de date pentru a se putea citi corect resursele rămase.
Serviciul Cronos / Credit Info este gratuit atât în perioada de activitate a contului, cat şi în perioada de graţie.
Cum se actualizează serviciul Credit Info?
Pentru traficul de internet, vei primi informația actualizată dacă în prealabil a fost închisă sesiunea de date sau dacă a trecut cel puțin o oră de la ultima accesare a Internetului.
În ce ordine se consumă resursele de pe cartela PrePay?
Resursele de pe cartela ta PrePay se consumă în funcţie de disponibilitatea lor în cont, în ordinea de mai jos:
Știm că aici în comunitate avem printre voi mulți utilizatori PrePay. Dacă aveți și voi recomandări suplimentare pentru utilizatorii noi vă rugăm să le postați aici.
la 15-02-2021 06:13 PM
la 15-02-2021 07:18 PM
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor