la 29-06-2025 10:16 AM - editat ultima oară la 29-06-2025 11:13 AM de Anca07
Bună comunitate știe careva de ce se pune direct cost suplimentar în loc să se consume din resursele abonamentului ? Sau unde să sun să întreb?
la 29-06-2025 10:22 AM
Salut,
Ar trebui să detaliezi problema și să ne spui despre ce resurse este vorba. Ce abonament ai în prezent?
la 29-06-2025 10:35 AM
Salutare!
Motive sunt câteva. Spre exemplu, ești cumva în roaming? Acolo trebuie avută în vedere utilizarea rezonabilă a resurselor comparativ cu consumul și timpul petrecut in tara.
Legat de apeluri naționale, convorbirile de tip conferință nu sunt incluse in minutele nelimitate, ci sunt taxate suplimentar.
In cazul in care suni numere din alte țări spre care ai minute incluse, există destinații cu regim diferit iar apelurile sunt taxate.
Pentru a putea înțelege situația, da-ne ceva mai multe detalii despre ce scenariul tău exact.
la 29-06-2025 10:58 AM
Salutare!
Depinde de la caz la caz. Pe factura detaliată poți vedea de unde provin exact toate costurile suplimentare. Ai aici un topic ce explică din ce pot proveni teoretic aceste costuri suplimentare, dar concret, le vezi pe factura detaliată, cum spuneam.
Baftă!
29-06-2025 02:31 PM - editat 29-06-2025 02:32 PM
Salut!
Depinde de actiunea care ti-a adus costul suplimentar, cel mai probabil nu aveai resurse pentru acea actiune. Daca nu-ti poti da seama din contul tau de client si inca nu s-a emis factura, deci se contorizeaza perioada in care este si costul suplimetar, eu as incerca sa sun intai la *115#, mie imi spune acolo si de unde este costul suplimentar de 2 € si daca nu apare acolo, as incerca sa ma lamuresc din sectiunea contact si feedback / scrie-ne, a aplicatiei de mobil.. nu este in timp real chat-ul si dureaza cateva ore pana primesti un raspuns, posibil sa fie nevoie de insistenta sa treci de robot, insa roboti sunt peste tot..
la 30-06-2025 10:08 AM
@Ciprian43, te așteptăm să revii cu mai multe detalii despre situația ta. De unde provin costurile suplimentare?
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor