anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum se poate verifica perioada de gratie

balazslevi7
Începător

Buna. Am o cartela prepay care o folosesc la poarta automatizata (cu un apel, se deschide/inchide). De cateva zile apelul nu mai declanseaza actiunea si asta poate fi din doua motive. Sau modulul cu care functioneaza cartela e defecta sau cartela a iesit din perioada de gratie. Vreau sa exclud a doua varianta si am facut o reincarcare cu 5 euro credit, care a fost cu success pt acest numar. Intrebarea e daca acesta inseamna ca numarul e activ si cartela functioneaza? Sau, se poate cumva verifica starea acestui numar?

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion certificat

Nu ai posibilitatea de a pune sim-ul într-un telefon pentru a putea primi sms-ul necesar adăugării numărului în contul my Orange?

https://www.orange.ro/help/cum-adaug-un-numar-de-telefon-in-contul-meu-din-aplicatia-my-orange 

Sau să apelezi *100# ?

Odată adăugat în my Orange vei putea verifica situația sim-ului oricând fără a mai fi nevoie să accesezi simul.

7800.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!
Poți verifica perioada activă și perioada de grație a SIM-ului prin accesarea contului tău My Orange
(va trebui să adaugi numărul în contul My Orange, dacă nu este deja asociat) sau prin apel la *100#, din ramura Contul meu.
Pași apel *100#:
*100# → 5 Contul meu → 6 Valabilitate cartelă → 2 Perioada de grație SIM

balazslevi7
Începător

Multumesc pt raspuns. Aceasta cartela prepay nu cred ca e asociata in vr-un fel de contul meu orange, nu il vad nicaieri la my orange. O vad numai la reincarcarile mele, pt ca am reincarcat-o deja in trecut..

MihaiC99
Campion certificat

Nu ai posibilitatea de a pune sim-ul într-un telefon pentru a putea primi sms-ul necesar adăugării numărului în contul my Orange?

https://www.orange.ro/help/cum-adaug-un-numar-de-telefon-in-contul-meu-din-aplicatia-my-orange 

Sau să apelezi *100# ?

Odată adăugat în my Orange vei putea verifica situația sim-ului oricând fără a mai fi nevoie să accesezi simul.

7800.jpg

balazslevi7
Începător

Multumesc pt raspunsuri! Asa o sa fac.

MihaiC99
Campion certificat

Cu plăcere! Daca nu dorești să utilizezi metodele descrise anterior poți contacta și serviciul clienți. Aceștia îți pot da informațiile dupa ce îți vor pune câteva întrebări pentru a verifica că ești proprietarul sim-ului.