anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum procedez sa aflu seria de pe cartela?

Marius_81
Începător
Buna comunitatea orange, cum aflu seria de cartela pentru a ma porta in alta retea cu numarul pe care il detin?
7 Răspunsuri 7

Jay
Campion certificat
Salut! Dacă nu mai ai la îndemână cardul din care ai decupat sim-ul, o varianta ar fi sa instalezi pe telefon o aplicație.. eu așa am aflat seria unui sim, am instalat-o pe telefonul in care am sim-ul si am deschis aplicatia.. Aplicația este Sim Serial Number, am atașat info.. https://play.google.com/store/apps/details?id=it.ale32thebest.simserialnumber

RafaHelper
Maestru
Salut @Marius_81, ‏‏‎ ‎ Cea mai simpla metoda este sa scoți cartela din telefon si vei gasi seria cartelei pe fata acesteia. Daca nu este vizibil acel numar sa ne spui ce telefon folosesti pentru a te indruma corespunzator.

Vio73
Campion certificat
Salutare! Mai există și varianta să întrebi operatorul, dacă variantele expuse de colegi anterior nu le ai la îndemână/ nu funcționează! Poți lua legătura cu ei prin Chat Djingo, la 300 sau chiar la un magazin. Succes!

Miha_Z
Campion
Buna, poti merge intr-un magazin Orange sa soliciti inlocuirea cartelei. Automat noua cartela va avea o noua serie si iti vei pastra si numarul de telefon.

teacher_
Specialist certificat
Salut! Înainte de a afla seria, pot sa te întreb de ce dorești să te portezi? Ai vreo nemulțumire legata de rețea?

FaraUnID
Campion certificat
Pe spatele SIM-ului ai seria. Daca din diverse motive acel serial nu este vizibil, o aplicatie terta te poate ajuta. Exista si varianta aflarii seriei direct de la operator, intr-un Shop. Alternativ, unele telefoane pot afisa aceste informatii referitoare la cartela SIM.

Pancetta
Angajat Orange
buna. cred ca in plus fata de ce s-a zis, dacă ai un telefon iOS, poți verifica în setările telefonului: Setări - General - Despre/About - ICCID ( cod format din 19 cifre). informatia e luata de aici- https://www.yoxo.ro/help/cum-aflu-seria-sim-ului-de-la-operatorul-meu-curent/ succes.