anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum activez cartela?

Simona19
Junior entuziast

Bună seara. Am primit cadou o cartela PrePay cu seria ..... și nu știu cum se activează? Am vrut sa.i bag lu mama seria, și am apelat, și mi.a spus ca nu are mama suficient credit, cred ca am făcut greșit. Ce trebuie sa apelez, sa formez întâi? Unde trebuie  sa întru? Eu vreau sa.i  activez mamei cartela, ea are telefon mic, vechi. Sau trebuie la mine pe nr.meu sa activez, eu am deja abonament, deia am vrut mamei sa activez cartela cu seria.... Aștept un răspuns. Va multumesc

15 Răspunsuri 15

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare !

Ai aici explicat cum trebuie făcut și care sunt pașii de urmat.

,,Cum activez o cartelă prepay?

Activarea Serviciilor PrePay are loc după introducerea Cartelei SIM în telefon, în momentul primului apel sau primului mesaj scris trimis sau în momentul primei sesiuni de date efectuate.

La activarea unei cartele SIM Orange PrePay ai inclusă promoțional opțiunea de 6 euro credit cu minute și mesaje nelimitate în rețea, 2000 de minute naționale și internaționale sau SMS naționale (din care 300 de minute/SMS sunt internaționale pe mobil UE) și 6 GB internet național. Poți folosi minutele, mesajele și traficul de internet imediat după activarea cartelei.
Dacă te afli în altă țară, la activarea opțiunii se va dezactiva serviciul Roaming. Vei primi prin SelfCare instrucțiunile pentru reactivarea serviciului Roaming."

Detalii găsești aici , mai jos, la ,,Întrebări frecvente".

Baftă!

Simona19
Junior entuziast

Buna. Multumesc pt mesaj. Problema e ca am primit doar seria prin mesaj pe nr meu de la Orange. Nu am primit simul cartela proprie

Vio73

Deci nu ai o cartelă prepay în telefon? Și atunci cum să o activezi?

Simona19
Junior entuziast

Ba da, are mama o cartela PrePay orange mai veche, fără credit. Dar cum activez seria aceasta din 12 cifre în tel.ei, pe cartela? Ce trebuie sa apelez întâi?

Vio73

Nu are cum să meargă așa ceva. Trebuie SIM fizic sau poate este esim.

FLo1
#StarMember

@Simona19: Mai întâi trebuie să clarifici ce ai primit: un cod de reîncărcare sau datele unui eSIM. Înclin să cred că nu este niciuna dintre ele.

Concret, "ai primit cadou" la ce anume? Adică astfel de cadouri nu se fac fără să cumperi un telefon/reînnoiești abonament etc. Și chiar și atunci, ți se oferă un SIM fizic. Poți eventual să clarifici situația cu acel email mergând într-un magazin Orange.

Simona19
Junior entuziast

Seria unui Sim am primit. Din 12 cifre. Și mi.au zis s.o activez pana pe 2 Iunie 2025. Cadou ca am prelungit abonamentul

Cum menționam, un magazin Orange fizic ar fi mai la îndemână pentru a clarifica ceea ce ai primit. Totuși, ori este eSIM ori ai pierdut SIMul fizic.

Doar ca idee: NU POȚI activa un SIM peste alt SIM pentru că nu au legătură unul cu altul. Adică dacă ai un SIM în telefon, ori mai ai încă un SIM cu număr (adică două numere), ori îl înlocuiești pe cel vechi. 

Iar dacă încă mai ești convinsă că este un SIM, atunci mergi într-un magazin Orange pentru activarea acelui eSIM sau primirea unui SIM fizic.

Simona19
Junior entuziast

Da,  va multumesc, o sa merg în magazin fizic Orange sa vad care e treaba cu aceasta serie de eSIM. O seara linistita

Te așteptăm să revii cu noutăți aici pe topic despre stadiul situației descrise. O seară plăcută.

MihaiC99
Cunoscător

Interesant era de văzut cum era trecut SIM-ul pe factura (SIM/eSIM) dau alte detalii.

In magazin cu siguranță vei primi suportul necesar.

DanielaH
Moderator

@Simona19, s-a rezolvat/ clarificat situația cu SIM-ul?

Simona19
Junior entuziast

Bună ziua. Ma bucur pentru mesajul trimis. Încă nu am fost, în oraș. Luni ma duc la Braila, și trec pe la Orange, sa vad ce este cu aceasta serie de eSIM! Cum as putea s.o activez dacă nu am cartela proprie. Sau îmi da iei carteluta aceia, 

Simona19
Junior entuziast

Mi.a spus cineva, ca tot asa a primit cadou la prelungirea abonamentului o cartela eSIM, dar persoana a primit cartela, eu nu(doar seria) și când a băgat-o în telefon(a activato), mi.a zis ca a plătit.o când i.a venit factura, vreo 2 facturi la rand, ii întra cartela aceia la abonamentul ei.  Mi.e teamă  sa nu pățesc și eu la fel.