la 06-08-2025 10:25 PM - editat ultima oară la 07-08-2025 08:12 AM de DanielaH
Am pierdut cartela cu numărul de telefon care îl aveam la wapp si pentru recuperarea emailului , as putea sa comand un sim cu același număr ținând când ca nu mai am cartela respectiva ? Am încercat la un store și doamna mi-a spus ca trebuie sa am o poza sau pe ea fizic sa pot sa demonstrez ca a fost numărul meu
la 06-08-2025 11:02 PM
Posibil că numărul sa fi fost dezactivat. În acest caz poți face un abonament pentru al recupera. În orice caz, un răspuns lămuritor îl vei primi într-un Orange Shop.
la 06-08-2025 10:38 PM
Salutare!
Încearca schimbarea sim-ului prepay într-un Orange Shop.
Ai detalii aici:
https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-schimb-cartela-sim-prepay
Pentru a recupera numărul de telefon pierdut și a obține un nou SIM, va trebui să răspunzi la câteva întrebări de securitate care să dovedească faptul că acel număr îți aparține. De obicei, aceste întrebări sunt de genul:
Când ai făcut ultima reîncărcare?
Ce opțiune tarifară ai avut activată?
Ce numere ai apelat frecvent?
Ai trimis sau primit SMS-uri recente? (exemple/detalii)
Dacă ai avut acel număr înrolat într-un cont My Orange, procesul este mult mai simplu, iar șansele să-l recuperezi sunt mari.
la 06-08-2025 10:44 PM
Filiz, bun venit in Comunitate!!!
Cel mai bine mergi la un Orange SHOP. Doamna respectiva cred ca nu prea a inteles situatia. Daca ii spui ca ai pierdut cartela, cum sa o ai fizic?
De cand ai pierdut cartela respectiva? Cand ai facut ultima reincarcare? Mai stii care sunt numerele la care ai sunat mai des? Daca stii raspunsurile, e clar ca e numarul tau si nu incerci sa-l "furi".
Daca au trecut mai mult de 6 luni de cand a intrat acel SIM/numar in carantina, nu mai ai cum sa-l recuperezi, pt ca poate fi la altcineva numarul respectiv. Poti incerca sa apelezi acel numar, daca suna, e clar ca deja e alocat altcuiva.
la 06-08-2025 10:47 PM
nu știu dacă sa alocat altei persoane dar am whatssapul făcut pe numărul acela , pot dovedi ca l-am avut ca am poza și la profil cu mine , deci nr de wapp nu a fost alocat nimănui cred
la 06-08-2025 10:51 PM
Când a fost ultima oară când ai reîncărcat sim-ul prepay.? De cat timp l-ai pierdut? Ai incercat sa suni pe acel număr?
la 06-08-2025 10:56 PM
Nu merge pe presupuneri, apeleaza acel numar, e cel mai simplu mod sa afli care e situatia. Apoi mergi la un Shop, incearca sa raspunzi corect la intrebari, arata si Whatsapp-ul si succes!!!
la 06-08-2025 10:58 PM
Am sunat și îmi spune ca e numărul incorect atât
la 06-08-2025 11:02 PM
Posibil că numărul sa fi fost dezactivat. În acest caz poți face un abonament pentru al recupera. În orice caz, un răspuns lămuritor îl vei primi într-un Orange Shop.
la 06-08-2025 11:05 PM
Am înțeles , mâine o să mă duc să văd ce pot rezolva , vă mulțumesc pentru răspunsuri . O seară frumoasă !
la 06-08-2025 11:10 PM
Atunci, e in perioada de carantina. Pentru recuperare, va trebui sa faci abonament pt acel numar, ceea ce cred ca nu iti convine.
Cel mai bine, incearca alta metoda pt a recupera emailul. Pentru Whatsapp, pana acel numar nu va fi folosit pt acea aplicatie de catre altcineva, il poti utiliza tu, doar ca pregateste-te sa ai parte oricand de o surpriza neplacuta, sa ramai de tot fara acel cont. Fa un backup, daca vrei sa pastrezi niste mesaje si fa-ti un cont de Whatsapp cu numarul tau actual.
la 08-08-2025 12:42 PM
@Filiz, s-a rezolvat situația? Ai putut recupera numărul?
la 08-08-2025 12:43 PM
Da l-am recuperat, doar ca a trebuit să fac abonament pe număr
la 08-08-2025 12:45 PM
Mulțumim pentru confirmare! Mă bucur că ai rezolvat și te mai șteptăm în Comunitate.
Dacă te-au ajutat răspunsurile primite mai sus, te rugăm să-l marchezi ca soluție pe cel mai bun pentru a fi util și altor membri aflați într-o situație similară.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor