anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum activez nr. prepay suspendat?

cidul147
Începător
 
8 Răspunsuri 8

mihai_13
Maestru

numarul de "PrePay" poate fi recuperat   intr un  sediu Orange aplicand pentru un abonament de 6 luni - vezi sa ai   la tine   cartela sim "fizic" ... (asta sa nu cumva ca numarul tau deja sa fie distribuit unui alt "utilizator" Orange)

 

 

 

Dacă numărul este suspendat ca în screenshot-ul de mai jos (numărul din mijloc) atunci nu e nevoie decât de o reîncărcare. 

Screenshot_20230303-215150_My Orange.jpg

dupa cate ample detalii primite  de la "user" avem eu zic sa scoatem globu sa ghicim 🙂  

FLo1
#StarMember

@cidul147: Bun venit în Comunitate. Dacă te referi la faptul că, în dreptul numărului prepay din contul MyOrange apare numărul ca "suspendat", atunci numărul este de fapt în perioda de grație. Pentru a activa numărul (contul) este suficient să reîncarci sau să activezi o extraopțiune pe numărul respectiv. Revino cu detalii pentru alte clarificări. 

Razvan
#StarMember

Salutare! Numărul prepay orange suspendat poate fi activat printr-o reîncărcare de minim 4 euro din aplicația My Orange/site Orange/altă metodă de reîncărcare disponibilă. 

Am activat prin website cu extraoptiune de 12 EUR si numarul tot apare suspendat. de ce?

FLo1
#StarMember

@Rox3: Bun venit în Comunitate. Numărul era în perioadă activă sau a expirat inclusiv perioada activă?Ești acum în roaming SEE sau în România. Dacă ești în roaming, atunci de cât timp? Dacă ești în roaming și nu s-a activat roamingul, atunci nici mesaj de activare opțiune nu poți primi. Te așteptăm să detaliezi contextul în care ai activat opțiunea de 12euro.

DanielaH
Moderator

@cidul147, te așteptăm să revii cu mai multe detalii pentru a te putea ajuta cu răspunsuri.