la 19-03-2025 08:02 PM - editat ultima oară la 20-03-2025 08:13 AM de DanielaH
Buna seara, daca am reîncărcat credit 43 euro și nu mai am nevoie de ei ii pot retrage numerar? Si cum as putea face asta? Va mulțumesc. O seara buna!
la 19-03-2025 10:32 PM
@Adi_225: Nu este posibilă retragerea numerar a creditului de pe un cont/număr prepay. De fapt singura modalitate este fie transferul în limita a 3euro/lună pe un alt număr prepay (și doar dacă ai numărul în perioadă activă) sau păstrarea creditului la migrarea numărului prepay la abonament, urmând să plătești abonamentul din acel credit. Detalii despre migrarea numărului și a creditului la un abonament regăsești aici.
la 19-03-2025 08:42 PM
Salutare!
Din câte știu, doar în mică măsură se poate recupera.
Ai detalii aici , într-un topic asemănător.
Sper să îți fie de folos!
Baftă!
la 19-03-2025 10:32 PM
@Adi_225: Nu este posibilă retragerea numerar a creditului de pe un cont/număr prepay. De fapt singura modalitate este fie transferul în limita a 3euro/lună pe un alt număr prepay (și doar dacă ai numărul în perioadă activă) sau păstrarea creditului la migrarea numărului prepay la abonament, urmând să plătești abonamentul din acel credit. Detalii despre migrarea numărului și a creditului la un abonament regăsești aici.
20-03-2025 08:42 AM - editat 20-03-2025 04:04 PM
Creditul de pe cartela nu poate fi rambursat in numerar în mod normal.
Desigur exista o excepție în cazul portarii sau migrarii(însă durează destul timp, in cazul portarii in altă rețea, până la recuperarea creditului).
Daca creditul poate fi folosit (SIM in perioada activa) este recomandat să-l folosești pentru achiziționarea sau plata diverselor servicii:
Plata prin SMS (taxa parcare/rovinieta/bilete autobuze)
Plata diverse aplicații/abonamente prin Playstore:
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor