la 21-10-2025 08:22 AM
Salut, vin aici cu o reclamație, aveam în contul meu de prepay suma de 1€ credit, astăzi am observat lipsa, eu nu înțeleg de ce vă permiteți să retrageți bani din conturile oamenilor, cu ce drept!?
Daca există cineva aici cu acces la butoane vă rog să înapoiați această sumă de 1€ credit înapoi în cont și să remediați aceste practici care ne fac numai rău.
21-10-2025 08:27 AM - editat 21-10-2025 08:32 AM
Salut @cn5. Cel mai sigur vei putea observa în secțiunea ”Detalii Convorbiri” pe ce anume a fost consumat acel ”1 euro”. Mai mult ca sigur a fost consumat ca ”net”, în urma accesării datelor mobile, sau a unui ”apel VoLTE” activat. Verifică desfășurătorul și vei avea acolo toate detaliile în acest sens.
Ca experiență proprie, chiar și în roaming, chiar și cu ”date mobile dezactivate”, <apelul VoLTE> consumă ”date mobile”, în cazul tău, dacă nu ai avut resurse disponibile, ceea ce s-a consumat a fost din credit. Te așteptăm cu vești în acest sens. O zi bună.
21-10-2025 08:27 AM - editat 21-10-2025 08:32 AM
Salut @cn5. Cel mai sigur vei putea observa în secțiunea ”Detalii Convorbiri” pe ce anume a fost consumat acel ”1 euro”. Mai mult ca sigur a fost consumat ca ”net”, în urma accesării datelor mobile, sau a unui ”apel VoLTE” activat. Verifică desfășurătorul și vei avea acolo toate detaliile în acest sens.
Ca experiență proprie, chiar și în roaming, chiar și cu ”date mobile dezactivate”, <apelul VoLTE> consumă ”date mobile”, în cazul tău, dacă nu ai avut resurse disponibile, ceea ce s-a consumat a fost din credit. Te așteptăm cu vești în acest sens. O zi bună.
la 21-10-2025 08:49 AM
Salutare!
Intra în secțiunea detalii convorrbiri a aplicației my Orange și vei afla pe ce sa consumat acel euro.
My Orange - altele - detalii convorbiri
la 22-10-2025 09:42 AM
@cn5, te-ai uitat pe detaliile de convorbiri? S-a rezolvat/ clarificat situația? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii. Mulțumim.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor