anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am reincarcat cartela, am folosit netul 2 minute si nu a mai functionat

Alexander007
Începător
Folosesc un router b310s-22, am reincarcat cartela din acesta, am pornit routerul, am folosit netul 1 min 2 si nu a mai functionat (am incarcat cu optiunea de 35 de lei). Este a doua oara cand am aceasta problema. La router toate becurile sunt aprinse corespunzaor.Am bagat cartela in telefon. Nu primisem nici un mesaj in legatura ca as fi reincarcat si creditul este 0. Am verificat nr de tel si este corect. Si data trecuta am luat varianta de 45 de lei, si aceasi problema. Am vb cu un consultant si dupa multe explicatio mi a zis ca au primit plata si ca creditul mi s ar fi terminat intr-o ora doua, cand mie optiunea de 35 de lei imi ajunge o saptamana.
5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember
Alexander007: Bun venit în Comunitate. Ce înseamnă pentru tine "opțiunea de x lei"?? Credit sau opțiune cu resurse? Dacă e credit.... ai explicația pentru epuizarea rapidă a pragului permis. Revino cu detalii.

Vio73
#StarMember
Salutare! E clar că ai încărcat cu credit și probabil că ți s-a terminat traficul inclus sau ceva de genul. Dacă nu ți s-a activat nicio opțiune, probabil că se termină repede ce este inclus. Îmi pare sincer rău pentru situația neplăcută în care te afli, dar nu știu dacă mai ai altă soluție decât să reîncarci și să verifici atent dacă ai activat ceea ce trebuie. Succes!

Viocat
Senior certificat
Nu mai realiza incarcare cu credit de 6 euro tariful netului este 0.05euro credit/MB adica dupa 120MB consumati pa. Intra in aplicatie si realizeaza reincarcare cu optiune 6 euro internet si vei avea 12 Gb national si 60 GB bonus.

Pololică
#StarMember
Neplacuta situatie, DAR recomand sa incarci din aplicatie cu optiune, nu credit (si din credit ca sistemul sa considere o activare de optiune). Reincarc (programat cu plata la factura abonamentului) unui coleg doua numere si nu a dat niciodata gres (doar in urma cu aproape doi ani, dar atunci a fost o intarziere la Orange). Recomand acelasi lucru (daca ai un abonament Orange, programezi reincarcarea cu plata la factura). Asa nici timpi morti nu ai, nici riscul sa consumi din credit pana la activarea optiunii.

delfinas
#StarMember
@Alexander, ce consum ai, de termini o opțiune de 35 de lei într-o săptămână???