anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am primit o cartela prepay la prelungire abonament și nu merge deloc

Lili2
Începător

Am primit o cartela prepay la prelungire abonament și nu merge deloc. Nu are semnal. Ce să-i fac...

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu am făcut sesizare scrisă din secțiunea Contact sau le-am scris din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)-Contact și feedback-Scrie-ne și apoi am cerut transfer operator. 

După astfel de episoade, m-au recompensat cu valoarea prepay-ului respectiv sau chiar mai mult reducere la factura următoare.

Baftă!

Anca07
#StarMember

Buna @Lili2 

Ai reusit activarea cartelei urmand instructiunile oferite aici?

Seara faina!🌙

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

Jay
Campion certificat

Salut!

De obicei primești 2 cartele.. un multi-sim pentru cazul în care sim-ul pe care il ai nu este compatibil cu dimensiunea spațiului din noul telefon si doar pentru asta poate fi folosit și un sim prepay cu alt număr. 

Dacă sim-ul pe care ai încercat sa-l folosești și nu funcționează este cel cu număr prepay, atunci vezi sa nu fi trecut prea mult timp de la achiziție, deoarece are valabilitate limitata și dacă nu-l activezi în acea perioada se pierde.. pe ambalajul de la ultima prelungire de abonament pe care am facut-o eu scrie ca trebuie activat în maxim 3 luni..

Dacă sim-ul și termenul sunt ce trebuie și nu funcționează, atunci trebuie vorbit la serviciul clienți, cum s-a menționat deja.. 

DanielaH
Moderator

@Lili2, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii.