anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am cumpărat un pachet Prepay de 5euro pentru 28 zile dar nu pot sa fac apel

Ely-see
Vizitator

Am cumpărat un pachet Prepay de 5euro pentru 28 zile dar nu pot sa fac apel. Unde e problema si ce pot sa fac? 

5 Răspunsuri 5

MihaiC99
Campion

Salutare!

Verifica ce resurse ai disponibile prin apel la *133# sau la 333.

Poți vedea resursele disponibile și din contul my Orange dacă ai asociat numărul contului.

RafaHelper
#StarMember

Salut @Ely-see

Verifica daca ai credit sau daca opțiunea ta a fost activata apelând unul din numerele: *133# sau 333 

Mai multe detalii despre cum verifici consumul aici: https://www.orange.ro/help/cum-verific-consumul-pe-cartela-mea-prepay-58

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

MihaiC99
Campion

Salutare!

Verifica ce resurse ai disponibile prin apel la *133# sau la 333.

Poți vedea resursele disponibile și din contul my Orange dacă ai asociat numărul contului.

Daca ai activat tu personal o opțiune, verifica ca nu cumva să fi activat o opțiune ce conține doar date mobile.

7812.jpg

7814.jpg

Anca07
#StarMember

Salut @Ely-see 

Exista oare posibilitatea ca tu sa fi cumparat/reincarcat cu acesti 5€ si sa nu fi activat nicio optiune, si in acelasi timp avand si datele mobile deschise, sa se fi consumat creditul?

Te rugam sa revii sa ne spui mai multe despre acest lucru, pentru a putea intelege si a te ajuta.

Seara faina!🌙

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

DanielaH
Moderator

@Ely-see, s-a rezolvat/ clarificat situația? Te-au ajutat răspunsurile primite mai sus de la membrii Comunității? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii.

Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.