anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

ACTIVARE opțiunea 5 valabilă 30 zile pe cartela prepay

12300
Junior
Cum pot ACTIVA opțiunea 5 valabilă 30 zile de pe cartela prepay, dacă am reîncărcat cu credit? Instrucțiunile spun ca se toate face asta din orange.ro sau din My Orange, dar în My Orange am doar alte opțiuni pe care le pot activa, de exemplu dintre opțiunile cu minute mi-o arata doar pe cea de 14 euro!
15 Răspunsuri 15

DanielaH
Moderator
@12300, bun venit în Comunitate! Opțiunea de 5 euro este activă în My Orange. Ai încercat din contul My Orange fiind logat sau nu? Poți atașa aici un screenshot cu opțiunile care îți apar (ascunzând datele personale)?

teacher_
Specialist certificat
Salut! Ai detalii aici https://comunitate.orange.ro/questions/2715193-activa-optiune-prepaid-plata-card Urmează pașii dați în răspunsul din link.

delfinas
Specialist certificat
@12300 , bun venit in Comunitate!!! Dupa cum ti-am explicat si la topicul https://comunitate.orange.ro/questions/2714964-activare-optiuni-my-orange , daca incarci optiunea de 5 euro prin MyOrange, ai 30 de zile valabilitate, atat la "Optiuni minute, SMS si net", cat si la "Credit". Vezi ca exista niste sageti stanga si dreapta, de unde poti derula lista cu optiuni de reincarcare, exista chiar si de 1 euro. Uita-te in capturile de ecran de sub textul asta.

12300
Junior
Mulțumesc pentru răspunsuri, din păcate nu îmi sunt de folos în rezolvarea problemei. Pentru DanielaH: Da, m-am logat în aplicație. Softul mă lasă sa activez tot felul de opțiuni ciudate. Dintre cele cu minute, mi-o arată doar pe cea de 14 euro. Și, de asemenea, pot reîncărca direct cu opțiune, valabilă însă doar 28 zile. Dar cu creditul pe care deja îl am, nu pot activa opțiunile obișnuite cu minute. Pentru teacher_: Folosind aceasta cale pe care mi-ați indicat-o, pot reîncărca doar cu 28 zile valabilitate. Pentru delfinas: Da, m-am uitat. În My Orange aceste opțiuni, de 5,6,7 euro etc. le pot activa doar dacă reîncarc DIRECT cu opțiunea dorită. Dacă apăs pe continuă, trebuie să fac plata cu cardul pentru opțiune. Nu pot activa NICIUNA din aceste opțiuni folosind creditul încărcat recent pe cartela Prepay. Concluzia este degeaba am reîncărcat cu credit, pentru ca nu îl pot folosi pentru opțiunea 5 euro cu minute, valabilă 30 zile. Trebuia sa reîncarc direct cu opțiune.

FLo1
Campion certificat
@12300: Mai așteptând încă o zi vei ajunge exact în situația ”28 de zile în loc de 30 de zile”. Urmarea: ce-ai avut și ce-ai pierdut? 1-2 zile în plus sau în minus, în condițiile în care nu reîncarci direct din My Orange cu opțiunea dorită, este această așteptare inutilă. Sper pentru tine ca viitoarea reîncărcare să fie din My Orange, direct cu opțiunea dorită.

Neaplicabil
Având credit, se poate activa automat Opțiunea 5 euro prin programare in My Orange, la "Reîncărcările mele". Adaugi Nr. de telefon pentru Reîncărcarea automata: https://www.orange.ro/myaccount/reshape/recharge/my-recharges

12300
Junior
Pentru NIKI: NU merge reincarcare automata decât dacă ai abonament. Asta îmi scrie în pagina. Nu merge și la prepay. dacă aveam abonament poate puteam activa acea opțiune.

12300
Junior
Pentru Flo. Mulțumesc. Am avut de ales între a activa opțiunea valabilă 28 zile și a reîncărca din nou, direct cu opțiune, plătind cu cardul. Am ales varianta a doua. O sa văd ce fac cu creditul pe care l-am reîncărcat degeaba. Este totuși supărător faptul că se spune în mod fals că poți ACTIVA din creditul existent opțiunea 5 valabilă 30 zile, în cazul unei cartele Prepay, din My Orange sau orange.ro, în loc sa se spună ca opțiunea 5 valabilă 30 zile poate fi activată DOAR DACĂ reîncarci direct cu opțiune. Practic, softul nu îți oferă opțiunea de ACTIVARE a acestei opțiuni din creditul existent, nu ai cum s-o selectezi din meniu.

FLo1
Campion certificat
@12300: Aceasta pentru că mulți clienți Prepay încărcau cu zeci de euro, dar activau doar o optiune voce minimală, utilă pe moment. Și DA, este aberant faptul că având credit nu ți se permite să programezi ”reîncărcări”, excepție cazul unui abonament. Dar dacă tu ești client prepay.... cauți un abonament ”binevoitor”... Ironic, nu-i așa?

Anonim
Neaplicabil

Da nu vad care era problema zecile de euro tot in contul.orange mergeau deci ce conta cu ce optiune activa respectivul banii pt reincarcare tot la orange ajungeau. E o prostie sa ai doar 28 de zile daca reincarci de la partenerii alesi de ei si sa ai 30 zile cand reincarci aceiasi cont al lor cu aceiasi suma de pe site sau app lor, e ca si cum partenerii lor sunt luati de fraieri ca si clientii; sa daca e din app sau din un abonament. Adica plateac aceiasi bani dar beneficii diferite niste mizerii cu care doar orange le putea  gandi la fel ca promotiile lor cu net gratis si pinata valabile la fel doar daca, cand exista daca nu mai sunt promotii sunt beneficii pt orange si clientul e mereu fraieru.

Pololica
Senior certificat

Sunt bonusuri pe care Orange le ofera clientilor pentru utilizarea anumitor moduri de reincarcare.

Am reincarcat unui coleg doi ani (nu mai stiu cat peste acesti doi ani). Toti care reincarcau cartelele din jurul lui, trebuiau sa reincarce la 30 de zile. La mine, prin plata la factura, cartela nu ramanea nicio secuda fara resurse. Avantaj amandoi: si el (ca nu ramanea in "pana prostului" in ziua reincarcarii), si eu (ca aveam un bonus de net de 30GB pentru fiecare reincarcare, plus puncte la reincarcarile de peste 6E). Nu mai spun ca reincarcarea lui era inainte de ziua de salariu...

Totusi, pentru cei care reincarca cu coduri de reincarcare, stiu ca valabilitatea este de 28 zile. Cand faci o astfel de reincarcare, Orange ofera un comision celui care vinde codul (pe scurt are cheltuieli) si trebuie sa recupereze, cumva, costurile.

12300
Junior
Pentru Flo: Nu mă deranjează că nu mă lasă să programez reîncărcări pentru că am cartelă (și nu abonament). Eu reîncarc doar cât am nevoie (nu cu zeci de euro) și apoi activez opțiunea care îmi este necesară, atât cât vorbesc. Nu doresc abonament, din principiu, pentru că ești condiționat după aceea de acel abonament. Prefer să urmăresc cu atenție când expiră opțiunea și să reîncarc atunci. Sunt un client destul de vechi în rețeaua Orange și am și cartele în alte rețele. Din întrebările altor utilizatori deja observ ca au remarcat și alții această problemă cu opțiunea de 30 zile. Cred că cei care se ocupă de softul și aplicația My Orange ar proceda mai corect față de clienți dacă ar specifica exact în ce condiții se poate activa acea opțiune. Aici e vorba de onestitate.

Neaplicabil
@12300 Folosesc de mult timp cartela prepay Orange și am avut activata reîncărcarea automata, dar am dezactivat-o de ceva timp... Am incercat să îți zic metoda de reîncărcare automată, dar este posibil să nu mai fie valabilă... Cert este că se poate reîncarca automat un Nr de prepay Orange de pe un abonament (v link-ul acela)... Îți sugerez, totuși, că după reincarcarea cu cardul să soliciți la 300 să ți se activeze reincarcarea automata, dacă mai e posibil la Orange. Ulterior poți încărca doar cu credit și se va reactiva automat Opțiunea de 5 euro. 🙂

12300
Junior
Draga Niki, mulțumesc. Am avut reîncărcarea automată valabilă (am dezactivat-o recent), dar la opțiunea 5,6,7 etc. prepay orice reîncărcare automată (cu credit, în *100, *133 etc.,) are acum valabilitate doar 28 zile.