anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activare 2 optiuni simultan

chihaialex
Începător

Am activat din greseala optiunea de 4 euro din aplicatia My orange. Dupa ce am realizat am activat optiunea de 5 euro. Cum pot sa dezactivez si sa primesc banii inapoi pentru optiunea prepay de 4 euro?

4 Răspunsuri 4

delfinas
#StarMember

Alex, bun venit in Comunitate!!!

Daca asta s-a intamplat recent, in ultimele 24 de ore, suna la 300 sau apelează la chatul din My Orange, daca nu poți ajunge într-un magazin Orange și cere, daca se mai poate,  să ți se restituie banii pt opțiunea nedorită sau să ți se transforme in credit.

Nu prea ai cum sa ai 2 opțiuni active simultan.

Trebuie doar sa ai grija sa nu fi consumat deja din acea opțiune.

@chihaialex: Bun venit în Comunitate. Activând opțiunea EO de 5€ cu siguranță cea de 4€ este intactă (asta presupunând că nu ai apelat /trimis SMS până la activarea celei de 5€). Cu o solicitare la 300 sau chat Djingo poate ți se restituie DOAR sub formă de credit cei 4€. Succes.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

Bine ai venit in Comunitate!

Poti sa ai doua optiuni active simultan, atata timp cat sunt ambele cu beneficii nationale, nu una nationala si una cu roaming. Dar daca ambele sunt nationale (cum e cazul aici), se cumuleaza beneficiile. Nu asta e problema.

Dezactivarea optiunii se poate face din My Orange. Banii inapoi, doar cu apel la 300/0374 300 300 sau pe chat-ul Djingo. Recomandarea mea este sa suni.

Client Orange

DanielaH
Moderator

@chihaialex, ai luat legătura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?