la 05-12-2025 04:26 PM - editat ultima oară la 06-12-2025 01:12 AM de delfinas
Buna ziua! Ma confrunt cu o gravă problema. Am trimis un Motorola RAZR 40 ultra in garanție, acesta având o dunga neagră pe mijlocul ecranului in zona de pliere și zona superioară a ecranului nefuncțională. Depanero a refuzat garanția pe motiv ca display-ul e, citez, “intepat”. Display-ul nu avea și nu are nicio înțepătura, am îndepărtat folia in fata personalului Orange la ridicarea telefonului. Cei de la Depanero nu răspund la mail, iar cei de la Orange (in magazin a existat interes 0 pentru soluționarea problemei) mi-au dat timp de soluționare între 7 și 30 de zile prin serviciul clienți. Ca concluzie, dreptul la garanție mi-a fost refuzat abuziv, temeiul care a stat la baza refuzului fiind inexistent.
Înainte de a apela la mecanismele oferite de lege pentru protecția consumatorului îmi puteți recomanda idei pentru a rezolva problema! Mulțumesc! (Am atasat o poza anterior trimiterii, una trimisa de Depanero, și una făcută in Orange Shop după îndepărtarea foliei)
la 05-12-2025 05:40 PM
Andrei, bun venit în Comunitate! Îmi pare rău pentru situația ta.
Ai cumva un număr de sesizare? Putem ruga și noi luni colegii să verifice care este statusul.
la 05-12-2025 06:35 PM
Buna seara! Sesizarea am făcut-o prin mail și telefonic fără a primi din partea serviciul clienți vreun număr. Va pot oferi numărul documentului de receptie sau orice alte detalii. Va mulțumesc pentru implicare!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor