anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

iphone 11 red 64gb defect

Mocanu123456
Junior
Buna seara! Am achizitionat un iphone 11 red 64gb in toamna lansarii si pana acum am fost de 2 ori in service! A fost inlocuit in aprilie 2020 din cauza bateriei, inca o data in ianuarie 2021 si acum iar are probleme telefonul! Se descarca foarte repede,se incalzeste foarte tare si merge putin lent! Ce as putea sa fac in aceasta situatie? Pana la urma acesta este al 3-lea telefon pe care il am in decurs de 1 an si jumatate si tot nu este in regula! Ce pot sa mai fac? Multumesc mult
8 Răspunsuri 8

Razvan
#StarMember
Să-l înlocuiești încă o dată. Apoi după 3 înlocuiri succesive să dai în judecată producătorul telefonului, în rest nu mai există posibilitatea ca la 3 reparații ale produsului sa ceri banii dați pe produs.

delfinas
#StarMember
Sa te orientezi catre alta firma de telefoane, se pare ca Apple nu e chiar asa de infailibil!

Vio73
#StarMember
Și eu zic să îți iei altă marcă de telefon, pentru că am auzit mulți că se vaită de baterie la acest producător! Altceva, nu prea mai văd ce să faci, decât să-l schimbi din nou și să scapi de el urgent! Așa am pățit și eu cu un Samsung acum vreo 2-3 ani. Mi l-au reparat/ schimbat în garanție de vreo 2-3 ori și ultima dată l-am vândut și am trecut la Huawei. Acum am alt Samsung de care sunt tot parțial nemulțumit și mă gândesc ce să iau! Voi trece tot la ceva chinezesc, în afara Huawei, care nu are servicii google. Baftă!

FLo1
#StarMember
"Cine seamănă vânt, culege furtună"... era un proverb, în traducere mai clară pentru împătimiții de IPhone: "cine aleargă după IPhone se alege cu bătaie de cap". Dar dreptul de alegere e un fundament al libertății. Poate nu ar fi rău să încerci si alte modele /mărci de telefon.

FaraUnID
Campion certificat
Asta cu datul in judecata este pentru Apple un scuipat intr-un oacean. Sa nu uitam faptul ca Apple nu are prezenta oficiala in Romania. Pe cine dai in judecata: importator, distribuitor, vanzator, pe mama lu' Stefan cel Mare? In cazul de fata, cel mai indicat ar fi sa soliciti un punct de vedere si la ANPC. In cel mai bun caz, daca este un telefon luat la abonament vei primi un alt telefon (marca / model) cu aceleasi specificatii si in aceeasi categorie de pret.

Razvan
#StarMember
Poate da în judecată importatorul oficial din România, el reprezintă producătorul în țara noastră.

Mocanu123456
Junior
Am trecut de la huawei la samsung,dupa la iphone! Pana la generatia 11 problema cu bateria era datorata capacitatii mici a acesteia,dar din cate am observat generatia x si xs nu are probleme cu bateria,11 are probleme! Am vorbit cu cei de la Anpc in decembrie inainte sa fie facuta ultima inlocuire si mi au zis ca doar cei de la Orange pot decide daca il schimba cu alt model/marca(specificatii asemanatoare)! Am cerut acest lucru cand am fost la Orange Sercice in Bucuresti,le am spus ca platesc si diferenta pentru a schimba modelul,si au dat si ei seama ca generatia 11 are probleme mari,dar mi au refuzat cererea!

delfinas
#StarMember
Orange nu are cum să-ți dea alt model, ci tu să ți cumperi alt telefon, alta marcă.