anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Xiaomi anunță programul de lansare pentru sistemul de operare HyperOS 2 versiunea globală

MihaiC99
Junior

Xiaomi a furnizat acum informații cu privire la lansarea sa globală, inclusiv modelele compatibile și data anticipată de lansare a actualizării la HyperOS 2.

1000002493.jpg

Lista dispozitivelor ce sunt programate pentru luna noiembrie.

1000002495.jpg

Telefoane:

• Xiaomi MIX Flip
  • Xiaomi 14T Pro
  • Xiaomi 14T
  • Xiaomi 14 Ultra
  • Xiaomi 14
  • Xiaomi 13T Pro
  • Redmi Note 13 Pro+ 5G
  • Redmi Note 13 Pro 5G
  • Redmi Note 13 Pro
  • Redmi Notă 13 5G
  • Redmi Notă 13
  • POCO F6 Pro
  • POCO X6 Pro
  • POCO X6
  • POCO M6 Pro

Tablete:

• Xiaomi Pad 6 S Pro 12.4

Gadget-uri purtabile

• Xiaomi Smart Band 9 Pro

Lista dispozitivelor programate începând cu luna decembrie.

1000002497.jpg

Telefoane:

• Xiaomi 13 Ultra
  • Xiaomi 13 Pro
  • Xiaomi 13
  • Xiaomi 13T
  • Xiaomi 13 Lite
  • Xiaomi 12T Pro
  • Xiaomi 12T
  • Xiaomi 12 Pro
  • Xiaomi 12
  • Mi 11 Ultra
  • Mi 11
  • Xiaomi 11 Lite 5 G NE
  • Redmi K50i
  • Redmi 13
  • Redmi 13C
  • Redmi 13C 5G
  • Redmi Note 12 Pro+ 5G
  • Redmi Note 12 Pro 5G
  • Redmi Notă 12
  • Redmi Notă 12 5G
  • Redmi Notă 12S
  • Redmi 12 5G
  • Redmi 12
  • POCO F6
  • POCO F5 Pro
  • POCO F5
  • POCO X5 Pro 5G
  • POCO X4 GT
  • POCO F4 GT
  • POCO M6
  • POCO C75
  • POCO C65

Tablete:

• Xiaomi Pad 6
  • Redmi Pad Pro 5G
  • Redmi Pad Pro
  • Redmi Pad SE 8.7 4G
  • Redmi Pad SE 8.7
  • Redmi Pad SE
  • POCO Pad

"Xiaomi a făcut un nou pas în inovația software prin lansarea HyperOS 2, sistemul de operare Android personalizat, acum dotat cu capabilități AI avansate. HyperOS 2 introduce trei „inovații tehnologice”: HyperCore, HyperConnect și HyperAI, fiecare având rolul de a îmbunătăți performanțele și conectivitatea între dispozitive, în timp ce oferă interacțiuni AI integrate la nivelul întregului sistem.

Optimizare și conectivitate îmbunătățite

Concret, HyperOS 2 adresează problemele des întâlnite legate de gestionarea resurselor, printre care ratarea alertelor și închiderea automată a aplicațiilor, lucruri frustrante pentru mulți utilizatori. Xiaomi a reconfigurat motorul scheduler și a perfecționat gestionarea memoriei și a resurselor de intrare/ieșire. Aceste schimbări sunt completate de optimizări pentru conexiunile Bluetooth, Wi-Fi și 5G, astfel încât utilizatorii să beneficieze de o conexiune stabilă și continuă.

Noutăți vizuale și AI pentru interfață și aplicații

HyperOS 2 aduce o reîmprospătare vizuală notabilă, cu un nou ecran de blocare și imagini generate de AI, un ecran principal personalizabil, widget-uri mai diverse și animații fluide. În aplicația Meteo, o reprezentare 3D adaugă realism previziunilor meteo. Mai mult, funcțiile AI la modă, precum sumarizarea documentelor, corectarea textului și traducerile în timp real, sunt la îndemâna utilizatorilor, iar Magic Painting poate transforma orice fotografie într-o operă de artă desenată."

Sursa poze: https://new.c.mi.com/global 

Sursa informații hyperos aici.

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare! 

Aștept și eu cu interes și sper să nu fie probleme.

Folosesc actualmente un 13 T pro.

Mulțumesc!

vladut12am
Cunoscător certificat

Eu pot spune că am primit în avans actualizarea la Android 15 pe Xiaomi 13T Pro, chiar dacă versiunea HyperOS nu este încă 2.0.

Android 15 se mișcă impecabil, chiar mai rapid decât Android 14. Sunt foarte mulțumit de update.🙂

Screenshot_2024-11-13-11-27-44-558_com.android.settings.jpg Screenshot_2024-11-13-11-27-35-102_com.android.updater.jpg Screenshot_2024-11-13-11-33-39-284_com.android.settings.jpg 1731608465720.jpg

Ai plecat cu un avans!🙂

Eu am Xiaomi 14 Ultra cu rom TW Taiwan (permite înregistrarea convorbirilor).

Daca apare varianta HyperOS 2 MI (Global) voi trece din nou pe acest rom doar pentru a testa noile funcții.