anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Numere portate - Evoluția lunară

dragosbrm
Cunoscător

Salut! Vă doresc un an nou fericit! Așa cum face ANCOM în fiecare an, au publicat evoluția portării numerelor fixe și mobile.

Captură de ecran 2025-01-02 224910.pngCe părere aveți?

https://www.portabilitate.ro/ro-a3303-statistici-portabilitate-01112024-30112024

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

• Sunt de părere că fiecare portează unde vrea și asta este un lucru bun. Este evident că Digi strânge cei mai mulți, fiind cu preturi mai mici și un furnizor relativ mai nou pe piață.  Orange stă prost la acest capitol și mai are mult de lucru, dar totuși văd că mai vin și spre ei abonați, chiar dacă mai puțini. În mare, cam așa văd eu situația! Baftă!

MihaiC99
Explorator

Faptul că avem concurenta este un lucru foarte bun.

Portarile se datorează și ofertelor foarte bune oferite de furnizori clienților noi.

Un an nou fericit!

Pololică
#StarMember

Interesante cifrele, dar ianuarie si februarie sunt varfurile de portare, oarecum contrar asteptarilor. In noiembrie (black friday) si decembrie (sarbatori) au avut foarte multa reclama pentru promotiile de sezon si parca nu vad justificarea in cifrele comunicate.

Totusi, cifrele indica doua informatii:

• concurenta este mare
  • portarea inseamna plecarea numarului catre alta retea, deci ori ceva nu merge cum ar trebui (probleme de semnal, diverse sincope tehnice sau de servicii, etc), ori fidelizarea nu mai este ... fidela.

Tin minte ca in urma cu vreo 5-6 ani era o vorba: cea mai buna fidelizare este portarea. Totusi, parca nici chiar asa...

Crisgilu
Junior entuziast

Cei care se portează la Orange habar nu au ce îi așteaptă,eu in schimb am portat două numere din Orange in Digi și mă bucur că după 8 ani și 5 luni am scăpat de ei,de semnalul lor prost tot sperând că se face ceva dar nimic, așa că baftă tuturor și la mulți ani 

Depinde de zona in care te afli.

Eu m-am portat de la Digi la Orange și pot spune că serviciile Orange sunt cu mult peste ceea ce oferă restul furnizorilor.

Este bine că există concurență și că ai găsit un furnizor care ofera o calitatea a semnalului mai buna in zona ta.

La multi ani!

Cum zice și Mihai: depinde. Pot da un exemplu personal:

• În casă (interior) Digi are semnalul cel mai bun pe 4G, la exterior nu prea. Între localități Digi nu ma avantajează. 
  • La serviciile conexe (VOLTE și apel Wi-Fi) Digi mi-a lăsat o urmă rece în memorie. Cam îmi pică (nu mai zic de faptul că apelul este recepționat de telefon la câteva secunde după ce începe să sune)
  • Anul trecut, în Bulgaria, Orange (Yoxo) aveam VOLTE, la Digi nu (și la momentul întrării în Bulgaria și pana la Nisipuri nu am avut activ roamingul peue Yoxo). 

Sunt doar exemple și nu sunt individual valabile. Depinde de fiecare cum recepționează semnalul în zonele de interes. 

si eu cred ca ma voi porta la digi Orange m-a dezamagit rau