la 01-11-2024 07:31 PM - editat ultima oară la 04-11-2024 08:32 AM de DanielaH
Azi la Vodafone au intrat canale noi https://forum.softpedia.com/topic/1213881-vodafone-tv-cablu-digital-topic-general-nou-din-data-de-1-...
Pe cand ceva noutati si la Orange?Daca nu introduceti ceva nou ce sa sparga concurenta ajungeti sub DIGI ca la nivelul lui Vodafone cam greu
la 02-11-2024 06:12 AM
Buna @Nandy1973
Ar fi interesant daca ai deschide un topic în care sa ne prezinți diferențele existente între grilele furnizorilor.
Orange vs Vodafone vs Digi in care sa ne prezinți ce canale sunt in plus sau in minus în grile prin comparație.
Eu nu cred că există cel mai bun furnizor din acest punct de vedere daca am analiza într-un mod obiectiv.
Fiecare furnizor are plusuri și minusuri, de aceea întotdeauna vom alege în funcție de necesitățile noastre și de disponibilitatea serviciilor în zona noastră.
la 02-11-2024 05:51 PM
Diferente grila canale tv intre Orange,Vodafone si DIGI"
Orange:
Prima News HD,CNN HD,Euronews HD,FightBox HD,Motorvision HD,Fast&FunBox HD,DaVinci Learning(HD),Nat Geo People,MuseumTV HD,DocuBOx HD,Love Nature HD,HGTV SI TLC HD,FashionBox HD,MyZen TV HD,IConcerts HD
Vodafone:
Arte HD,Rai1,RTL,Pro Sieben,Sat1,MTV 80's,90's Hits,Club,Live HD
DIGI:
Pachete de programe proprietare
-DIGI Sport 1-4
-Film Now HD
-DIGI Life,World,Animal World
Alte programe:
-Pachetul Showtime 1,2
-RAI3
-DIGI4K
-Love Nature 4K
-RTL Klub HD
-PRO TV International
Concluzie:
Orange fata de Vodafone sta prost pe partea de divertisment,muzica,canale generaliste straine si nu ar strica un AMC HD
DIGI are ca avantaje canalele proprietare si deocamdata Sky Showtime.
Am incercat sa fac o comparatie cat mai corecta a celor trei grile.Astept si alte pareri.O seara frumoasa!
02-11-2024 06:09 PM - editat 02-11-2024 07:11 PM
Mulțumim frumos @Nandy1973 pentru informații.
Cu excepția canalelor de muzica pe care le dorești, văd că Orange sta mult mai bine decât Vodafone.
La Orange mai sunt Mooz hits și Mooz ro
La Digi sunt clare avantajele însă și dezavantajele având o grila săracă în ceea ce privește canalele de muzica.
la 02-11-2024 08:08 PM
Cu placere.Pe langa MTV-uri ar mai fi interesant BBC First care la noi inca nu este in grila
la 04-11-2024 06:44 PM
Conținutul oferit la TV este atât de slab încât doar plătit m-as uita la TV.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor