anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

La Vodafone au intrat canale noi

Nandy1973
Junior entuziast

Azi la Vodafone au intrat canale noi https://forum.softpedia.com/topic/1213881-vodafone-tv-cablu-digital-topic-general-nou-din-data-de-1-...

Pe cand ceva noutati si la Orange?Daca nu introduceti  ceva nou ce sa sparga concurenta ajungeti sub DIGI ca la  nivelul lui Vodafone cam greu

9 Răspunsuri 9

MihaiC99
Junior

Buna @Nandy1973 

Ar fi interesant daca ai deschide un topic în care sa ne prezinți diferențele existente între grilele furnizorilor.

Orange vs Vodafone vs Digi in care sa ne prezinți ce canale sunt in plus sau in minus în grile prin comparație.

Eu nu cred că există cel mai bun furnizor din acest punct de vedere daca am analiza într-un mod obiectiv.

Fiecare furnizor are plusuri și minusuri, de aceea întotdeauna vom alege în funcție de necesitățile noastre și de disponibilitatea serviciilor în zona noastră.

Diferente grila canale tv intre Orange,Vodafone si DIGI"

Orange:

Prima News HD,CNN HD,Euronews HD,FightBox HD,Motorvision HD,Fast&FunBox HD,DaVinci Learning(HD),Nat Geo People,MuseumTV HD,DocuBOx HD,Love Nature HD,HGTV SI TLC HD,FashionBox HD,MyZen TV HD,IConcerts HD

Vodafone:

Arte HD,Rai1,RTL,Pro Sieben,Sat1,MTV 80's,90's Hits,Club,Live HD

DIGI:

Pachete de programe proprietare

-DIGI Sport 1-4

-Film Now HD

-DIGI Life,World,Animal World

Alte programe:

-Pachetul Showtime 1,2

-RAI3

-DIGI4K

-Love Nature 4K

-RTL Klub HD

-PRO TV International

Concluzie:

Orange fata de Vodafone sta prost pe partea de divertisment,muzica,canale generaliste straine  si nu ar strica un AMC HD

DIGI are ca avantaje canalele proprietare si deocamdata Sky Showtime.

Am incercat sa fac o comparatie cat mai corecta a celor trei grile.Astept si alte pareri.O seara frumoasa!

Mulțumim frumos @Nandy1973 pentru informații.

Cu excepția canalelor de muzica pe care le dorești, văd că Orange sta mult mai bine decât Vodafone.

La Orange mai sunt Mooz hits și Mooz ro

La Digi sunt clare avantajele însă și dezavantajele având o grila săracă în ceea ce privește canalele de muzica.

Cu placere.Pe langa MTV-uri ar  mai fi interesant BBC First care la noi inca nu este in grila

• ProTV International nu-l am in grila... si sunt abonat Digi la serviciile fixe. Dar, comparand cu celelalte grile, nu stiu care ar fi avantajul postului international fata de cel national.
  • Film Now, Digi Sport si Digi Documentare nu ajung la nimeni (cine le retransmite, foarte probabil sa fie ilegal) si nu le vad ca un plus fata de altii. As prefera sa intre in gila canale cerute (si sunt cunoscute, nu are sens sa le repet).
  • SkyShowtime, la 38 de lei, mi se pare cam scump. Chiar mai scump decat HBO sau Netflix.
  • Televiziunea, in general, a ajuns sa fie pana la genunchiul broastei ca si continut transmis. Chiar si canalele de documentare parca au prea multe reclame si emisiuni care sunt similare emisiunilor de speta mai joasa.

SkyShowtime 38 Ron ???

8 Ron poate

30 Ron abonament tv

Pololic_1-1730792732083.png

Daca este 30 (abonament) + 8 lei Sky... mai au de invatat limba romana. Nu imi este cel mai clar daca sunt 30+38 sau 30+8.

RafaHelper
#StarMember

Conținutul oferit la TV este atât de slab încât doar plătit m-as uita la TV.