anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Probleme My Orange Fix

user_18305511
Junior

Buna dimineata!

Cand ma loghez pe My Orange Fix, nu imi apar datele mele din servicii (abonament mobil, internet, tv, etc), imi apare doar numarul meu vechi de telefon din 2022.

S-a mai intamplat la cineva?

1 Soluţie acceptată‚

Actualizare: Nu stiam ca my orange si my orange fix are problema asta.

Am schimbat parola la my orange fix si a mers!

Multumesc pentru tot ajutorul dvs!

Problema: Daca pui aceeasi parola la My Orange Fix si My Orange, o sa te redirectioneze numai pe una.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

MihaiC99
Campion

Salutare!

încearca sa te loghezi și prin aplicația mobila my Orange  pentru a vedea dacă întâmpini aceleași problema.

Am accesat deja. E același lucru...

Și când selectezi altele - alege serviciu ce apare? Poți selecta serviciile fixe sau le poți adăuga.

2301.jpg

2300.jpg

Nu îți permite să le adaugi?

Am incercat de pe alt telefon, si mi-a aparut ca este indisponibil. 

Multumesc oricum de ajutor!

După cum scrie și in mesaj, va trebui să aștepți până când lucrările vor fi finalizate.

RafaHelper
#StarMember

Salut @user_18305511

Pana acum erau afișate in contul tau? Ai un cont nou? Ai mai folosit acest cont pana acum?

Da, erau. Am folosit acest cont din 2022, cand era numai numarul de telefon vechi. Dupa ce Telekom nu mai era, M-am transferat la Orange Communications, si de atunci, imi apareau la My Orange Fix. Acum, deloc...

In regula! In acest moment apare ca se fac lucrări la platforma, încă se migrează datele. Poți reîncerca mai târziu sau mâine, daca problema persista va trebui sa iei legătura cu Orange. Recomandarea mea e sa le scrii din aplicația My Orange secțiunea Altele > Contact și feedback > Scrie-ne.

DanielaH
Moderator

@user_18305511, s-a rezolvat situația cu contul My Orange? Ai reușit să accesezi serviciile?

Ma pot conecta la My Orange, dar NU la My Orange Fix. Acolo aveam serviciile...

In mod normal, sunt la Orange Romania Communications (anterior telekom). Iti arat o poza cum ar trebui sa arate My orange Fix la mn.

Mulțumesc pentru detalii. Putem ruga și noi colegii să verifice situația ta. Ne poți trimite codul de abonat în mesaj privat.

Am trimis. A-ti primit mesajul privat?

Da, am primit, mulțumesc. Verificăm cu colegii și revenim.

Actualizare: Nu stiam ca my orange si my orange fix are problema asta.

Am schimbat parola la my orange fix si a mers!

Multumesc pentru tot ajutorul dvs!

Problema: Daca pui aceeasi parola la My Orange Fix si My Orange, o sa te redirectioneze numai pe una.