anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

My Orange nu se incarca

Andrei2112
Începător

Salut! Mai are cineva probleme cu aplicatia My Orange? Incerc sa o deschid de ceva timp pentru a-mi plati abonamentul, dar nu se incarca nici macar pagina principala. Ce se poate face? Am incercat sa o reinstalez, sa repornesc telefonul, dar nu merge nimic.

8 Răspunsuri 8

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Aplicatia My Orange Fix nu se mai foloseste. Deci, daca asta ai folosit, dezinstaleaz-o si instaleaza in locul ei aplicatia My Orange.

Client Orange

FLo1
#StarMember

Bun venit în Comunitate.  Pentru servicii fixe, se utilizează aplicația MyOrange, în care ai posibilitatea adăugării serviciilor aferente Orange România Communications. Pentru detalii găsești aici informații suplimentare. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă folosești ceea ce trebuie, nu sunt probleme. Cel puțin, eu nu întâmpin niciun fel de probleme. Pentru a vedea și mai bine ceea ce te interesează, poți folosi My Orange web.

Succes!

Anca07
#StarMember

Buna Andrei,

S-a rezolvat problema? Ai acces la MyOrange acum?

Seara faina!🌙

Inca nu am reușit sa ma conectez. Folosesc aplicația aparent buna, My Orange, deci nu înțeleg care e problema.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

De pe web merge? Daca intri pe orange.ro si te loghezi?

Client Orange

Buna Andrei,

Sa inteleg ca e si actualizata aplicatia My Orange. Daca da, atunci incearca sa mergi la setari (in functie de telefon android sau iOS) si sterge memoria cache a aplicatiei. Poti sa inchizi si toate aplicatiile care ruleaza in background (mananca din memoria RAM, ceea ce dupa mine ar fi o posibila problema in cazul de fata) si sa redeschizi aplicatia.

Ca sa poti sterge datele si memoria cache a aplicatiei, ar trebuie sa accesezi meniul setari-aplicatii-my orange-stocare/storage-sterge date si sterge cache (am atasat si 2 poze).

Te asteptam sa ne spui daca s-a rezolvat!

Seara faina!🌙

 

DanielaH
Moderator

Andrei, s-a rezolvat situația?