anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

My Orange nu se incarca

Andrei2112
Începător

Salut! Mai are cineva probleme cu aplicatia My Orange? Incerc sa o deschid de ceva timp pentru a-mi plati abonamentul, dar nu se incarca nici macar pagina principala. Ce se poate face? Am incercat sa o reinstalez, sa repornesc telefonul, dar nu merge nimic.

8 Răspunsuri 8

arsradu
#StarMember

Salut,

Aplicatia My Orange Fix nu se mai foloseste. Deci, daca asta ai folosit, dezinstaleaz-o si instaleaza in locul ei aplicatia My Orange.

Client Orange

FLo1
#StarMember & August Problem Solver

Bun venit în Comunitate.  Pentru servicii fixe, se utilizează aplicația MyOrange, în care ai posibilitatea adăugării serviciilor aferente Orange România Communications. Pentru detalii găsești aici informații suplimentare. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă folosești ceea ce trebuie, nu sunt probleme. Cel puțin, eu nu întâmpin niciun fel de probleme. Pentru a vedea și mai bine ceea ce te interesează, poți folosi My Orange web.

Succes!

Anca07
#StarMember

Buna Andrei,

S-a rezolvat problema? Ai acces la MyOrange acum?

Seara faina!🌙

Inca nu am reușit sa ma conectez. Folosesc aplicația aparent buna, My Orange, deci nu înțeleg care e problema.

De pe web merge? Daca intri pe orange.ro si te loghezi?

Client Orange

Buna Andrei,

Sa inteleg ca e si actualizata aplicatia My Orange. Daca da, atunci incearca sa mergi la setari (in functie de telefon android sau iOS) si sterge memoria cache a aplicatiei. Poti sa inchizi si toate aplicatiile care ruleaza in background (mananca din memoria RAM, ceea ce dupa mine ar fi o posibila problema in cazul de fata) si sa redeschizi aplicatia.

Ca sa poti sterge datele si memoria cache a aplicatiei, ar trebuie sa accesezi meniul setari-aplicatii-my orange-stocare/storage-sterge date si sterge cache (am atasat si 2 poze).

Te asteptam sa ne spui daca s-a rezolvat!

Seara faina!🌙

 

DanielaH
Moderator

Andrei, s-a rezolvat situația?