anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Eroare adaugare serviciu TV de la Telekom la contul de Orange

Cata1
Începător

Salut! tot incerc de 3 zile sa adaug serviciul TV , cel preluat de la Telekom, la contul de orange (telefon). Imi da eroare. Cred ca vreo 15 erori am primit pana acum. Si de pe calculator am incercat si din alicatia de mobil.

Cum pot rezolva?

7 Răspunsuri 7

DanielaH
Moderator

@Cata1 bun venit în Comunitate!

Momentan nu poți adăuga servicii Orange Romania Communication în contul Orange. Vei avea două conturi separate chiar dacă folosești aceeași aplicație și aceleași credențiale pentru logare. Pentru a trece de la un cont la celălalt în aplicația My Orange este necesară deconectarea dintr-un cont și reconectarea în celălalt.

Uite aici un topic cu mai multe detalii.

Nu mai pot. Pt ca pt serviciul Tv era atasat adresa de email. Doar ca acum aceeasi adresa de email e atasat nr de telefon. Practic cand ma loghez cu adresa de email imi vede abonamentul telefonic. Nu mai vede serviciul TV

DanielaH
Moderator

@Cata1 ai reușit să accesezi ambele conturi? Orange și Orange Romania Communications?

 

Cata1
Începător

Buna! Din pacate nu. 

" A aparut o problema. Te rugam sa incerci din nou"

Daca nu va functiona pana la sfarsitul lunii, voi cauta contul si virez in cont,direct, fara aplicatie.

@Cata1  - cum s-a rezolvat? am EXACT acceasi situație...

Nu s-a rezolvat. Pt telefon pot accesa din aplicatia myorange. Nu pot adauga serviciul tv, in myorange. Prin urmare factura pt tv o platesc prin transfer bancar , dar nu din aplicatie. 

@Cata1 - la mine s-a rezolvat în felul următor:

- sunat la 300, transf la un operator, explicat situația - - >feedback de la operator ca problema este cauzata de utilizarea aceleași adrese de e-mail și în Orange Ro și în Orange Communication.

cerut stergere cont actual Orange Communication, așteptat 24 ore, creat alt cont Orange Communication cu o ADRESA DE E-MAIL DIFERITA FATA DE CEA UTILIZATA ÎN ORANGE RO.

La mine akm funct, am cele 2 conturi vizibile în app My Orange ( bineînțeles deoc funcționează cu delogare/logare între cele 2)

Sper sa te ajute experienta mea!

Numai bine.