anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Un produs comandat on-line poate fi livrat și în Orange shop?

horescu
Junior
Un produs comandat on-line poate fi livrat și în Orange shop sau doar la domiciliu?
1 Soluţie acceptată‚

Ciucuras
Cunoscător certificat
Poate fi livrat în ambele variante. Depinde cum preferi și cum ai posibilitatea sa preiei produsul. E de preferat în magazin pentru ca acolo poți verifica produsul și ai și siguranța ca este transportat în regula.

Vizualizare soluţie în postul original

13 Răspunsuri 13

Razvan
#StarMember
Poate fi rezervat în magazinul off-line sau livrat acasă. E de preferat să fie livrat acasă, ca să beneficiezi de 14 zile de retur, în caz de probleme. Oarecum subiectul a mai fost discutat la aceasta adresă https://comunitate.orange.ro/questions/2058176-plati-rate-shop-comandat-produsul-magazinul-orange

teacher_
#StarMember
@Razvan, acela era un topic despre modalitatea de plata la un anumit tip de comanda, nu despre livrarea unui produs. @horescu, poți să comanzi un produs atât la domiciliu, cu livrare prin curier, cât și prin ridicare in cel mai apropiat Orange shop. Ambele variante sunt viabile, doar că în cazul produselor comandate din magazinul online, ai mai mare termen de posibilitate de retur (14 zile, după cum a menționat și @Razvan) față de cele comandate cu ridicare din Orange shop, in care ai doar 24 de ore. Un avantaj al comandării in Orange Shop, îl constituie posibilitatea de a plati in rate, la băncile partenere.

Jay
Campion certificat
Un produs comandat on-line poate fi livrat si în Orange shop si la domiciliu!! Cum iti este tie mai usor..

Vio73
#StarMember
Fără probleme poate fi comandat oriunde. Doar să specifici că dorești cu livrarea în Shop sau la domiciliu. Ideea este că produsele mai ieftine se livrează contracost. Știu că cele cu valoare mai mică de 50 de euro (parcă așa era). Succes!

Miha_Z
#StarMember
Pot fi livrate in ambele modalitati, ramane la alegerea clientului ce va selecta. Daca tu consideri ca nu te vei potrivi ca orar cu cel al curierului, e de preferat alegerea livrarii lui in Orange Shop.

Laura_cio
Senior
Da, poate fi livrat și acasă, și la Orange Shop. Poți sa ne spui motivul pentru care nu vrei sa ți se livreze la domiciliu?

Ascary
Campion certificat
Nu toate produsele pot fi livrate și la domiciliu. Pentru unele trebuie mers neapărat în OrangeShop. Din fericire insa marea majoritate pot fi totuși livrate la domiciliu. De alt fel la comanda online într-o fereastră se specifică când ajunge produsul la domiciliu și costul transportului acestuia.

CostinelN
Explorator
Eu am comandat o tableta pentru fiul meu cu ridicare din shop. Mi s-a parut mai bine pentru ca am prieteni care au primit telefoane prin curier acasa cu ecran spart si nu au optat pentru deschidere colet. Asa in shop ai posibilitatea sa inspectezi si sa pornesti produsul.

Valacchus
Junior entuziast
Si eu prefer sa comand in magazin, am mai multe beneficii.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Poate fi livrat în ambele variante. Depinde cum preferi și cum ai posibilitatea sa preiei produsul. E de preferat în magazin pentru ca acolo poți verifica produsul și ai și siguranța ca este transportat în regula.

Romeo_
Senior certificat
Desigur,astfel nu mai platesti curier si poti alege magazinul care este mai aproape de tine...tu alegi cum iti este mai bine.

Diana
Cunoscător
Din experiența proprie a fost mai bine în Orange Shop pentru telefonul nou având nevoie de alta dimensiune de sim. Dacă alegeam curier mai făceam un drum la operator și, în plus, ai siguranta produsului, îl vezi, testezi, etc

Razvan
#StarMember
Ne bucurăm ca ai intrat în posesia produsului cumpărat și că a îndeplinit așteptările tale.