anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Se poate plati in rate in shop, daca am comandat produsul din magazinul online Orange?

teacher_
#StarMember
Am cumpărat un produs din Magazinul Orange, cu plata in Shop. Știu că au fost discuții referitoare la plată, dar este un caz deosebit: Se poate plati in rate, la ridicarea produsului din Orange Shop, daca faci comanda in Magazinul virtual Orange? Practic singura opțiune de plata este cu plata in Shop in momentul ridicării produsului. Nu exista opțiunea rate in magazin, la ridicare. Poate ar trebui sa se sesizeze cineva.
1 Soluţie acceptată‚

Salut, Pentru o comandă făcută online cu ridicare din magazin se poate achita cash sau card, indiferent de modalitatea de plată aleasă la plasarea comenzii în magazinul online. Nu se poate plăti însă cu card de rate fără dobandă sau rate pe factura de servicii. Plata în rate pe factura de servicii este disponibilă doar pentru comenzile cu livrare prin curier.

Vizualizare soluţie în postul original

34 Răspunsuri 34

teacher_
#StarMember
@arsradu Într-adevăr, tine de BT, dar Orange trebuie să afișeze opțiunile de plata la loc vizibil, atât online, cât și în Shop. Așa cum există posibilitatea de a plati in rate la livrarea prin curier, ar trebui sa fie posibilitatea de a cumpăra in rate in magazin. Asta e tot.

Jay
Campion certificat
@arsradu stiu ca se poate achita si la curier, nu stiam ca ai varianta de rate + plata la curier.. ma gandeam ca de fapt, in rate fiind achizitia, curierului nu ai ce sa-i mai dai, el doar aduce produsul..

Jay
Campion certificat
@teacher_ daca, la plata curier, ai varianta card integral, e ciudat ca la ridicare din shop, singura varianta pe care ti-o ofera este numerar..

teacher_
#StarMember
Știu. Dar plata in rate nu o fac la curier, ci atunci când cumpăr, online prin banca. Curierul doar îmi aduce produsul. Știu că e ciudat. 🙂

Razvan
#StarMember
Magazinul online și cel fizic, sunt 2 entități diferite și din aceasta cauză e posibil sa nu poți achita în rate, un produs comandat online și achitat în magazinul fizic, probleme de contabilitate.

teacher_
#StarMember
De ce sa fie diferența? Dacă îl comand acum, și îl plătesc în rate in magazin, nu vad unde e problema 🙂 după cum ziceam mai sus, la eMag de ce se poate? Exista opțiune de plata cu cardul in magazin, chiar daca comanda o faci in virtual.

Razvan
#StarMember
Nu vrei sa înțelegi, ca magazinul online este o societate și Orange Shop alta societate. La emag, e una și aceeași și pe online și pe magazinul fizic.

teacher_
#StarMember
Ai dreptate, nu vreau sa înțeleg. 🙂 Era vorba de alt principiu, nu de puterea mea de înțelegere. Chiar daca sunt doua entități, nu scrie nicăieri că nu ar putea colabora, in vederea îmbunătățirii unor servicii. Pe acest principiu, ar trebui sa nici nu pot comanda in shop, din magazinul online. Dacă s-a făcut acest compromis, se poate face și al doilea.

Mircea
Explorator
Probabil ai ales sa platesti produsul comandat in 6 sau 12 rate in magazinul Orange Shop cu cardurile de credit ale partenerilor Orange: Card Avantaj cu 6/12 rate fara dobanda si o perioada de gratie de pana la 45 de zile in care nu se percepe dobanda pentru tranzactiile comerciale. Cardul BRD Finance MasterCard 6-12 rate cu 0% dobanda. Cardul de Cumparaturi de la Banca Romaneasca cu 0% dobanda in 6-12 rate din Orange Shop. Cardul Star Forte( MasterCard Forte pentru Medici, Visa Gold,Visa Gold BT- Rotary sau Visa Platinum), de la Banca Transilvania : beneficiezi de plata in 6 rate fara dobanda a produselor sau puncte de loialitate, prin programul StarCARD.

Miha_Z
#StarMember
@teacher_ din punctul meu de vedere poti achita in rate in magazinul Orange, dar nu vor fi rate pe factura Orange. Vor fi rate cu cardul tau bancar daca ai incheiat cu banca ta optiunea platilor in rate. Discuti cu angajatul Orange si pe POS dupa introducerea sumei ar trebui sa va apara varianta cu numarul ratelor dorite.

teacher_
#StarMember
@Miha, nu vreau rate in factura abonamemtului meu. Vreau doar rate. Atât. 🙂 De acolo e problema mea și a băncii. Ceea ce nu eram sigur, daca pot să plătesc în rate chiar daca comand cu livrare in Shop. Probabil o sa mă înțeleg cu reprezentantul de acolo. Abia săptămâna viitoare pot sa merg după produs, deci mai am de așteptat puțin. 🙂

Miha_Z
#StarMember
@teacher_ exact asta ti-am zis si eu. Daca ai incheiat cu banca o conventie de achitare a produselor in rate, n-ar trebui sa intampini probleme la achitarea mobilului in rate. La fel se intampla si in hypermarketuri, pe POS-uri apar variantele de rate, numarul lor, sau gratie si ramane la alegerea clientului tipul optiunii dorite. Tu zi-i de la inceput angajatului ca doresti sa platesti produsul in 6 sau 12 rate in functie de tipul cardului pe care-l ai.

Laura_cio
Senior
Deci, tot in magazin o sa te lămurești, când o sa vina produsul. Eu, de obicei, ma informez despre tot ceea ce vreau sa fac și apoi iau decizie.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@teacher_ momentan se poate doar cu livrare prin curier, la comenzile cu rate pe factură din magazinul online. Mulțumim mult pentru sugestiile voastre.

teacher_
#StarMember
Revin cu informație. Se poate plati cu cardul in rate in Shop, chiar daca comanda este făcută în magazinul online. 🙂