anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Se mai ofera SIM nou la prelungire abonament cu achizitie de telefon online?

Jay
Campion certificat
In trecut, cand se cumpara un telefon online, aveai posibilitatea sa bifezi daca ai nevoie si de un alt tip de SIM, ca sa ti-l trimita, acum am vazut ca nu mai apare acesta optiune. Stiti care este procedura, daca trebuie sa-l ceri sau trebuie sa mergi tu sa iei un SIM, pentru cazul in care cel pe care-l ai este vechi si nu este compatibil?
Multumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember
Da, se ofera. Eu am primit la prelungirea din Noiembrie 2 SIM-uri. Nu am bifat nimic, dar cele 2 SIM-uri difereau. Cred ca una era cu credit oferita cadou si cealalta era pentru schimbarea SIM-ului vechi. Nu m-au interesat si le-am lasat la pastrare in plic alaturi de contract.

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

Jay
Campion certificat
Uneori se intampla să se deterioreze sim-ul.. asa ca e bine ca ai unul de rezerva dacă tot l-ai primit.. plus ca ai scapat de mutat informatii dintr-un sim pe celălalt.. Dacă vei avea vreodată probleme cu sim-ul poți contacta Orange cum iti este mai la indemana.. poți scrie pe chat, din contul tau My Orange, să le explici si iti vor cere seria sim-ului sa-l activeze ei, sau, poți trece pe la un Orange shop care iti este în drum sa ti-l activeze..

Florin
Cunoscător
Vio73: Multumesc ptr indrumare, am memorat in caz de forta majora. Deocamdata merg pe Sim-ul vechi. Jay: Ai dreptate, am ramas pe Sim-ul vechi, celalalt il tin de rezerva. Multumesc ptr sfat. Seara linistita tuturor.

Vio73
#StarMember
Cu mare plăcere!

Jay
Campion certificat
@Florin, cu plăcere.. sa-l stapanesti sanatos 🙂