anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Magazinul Orange stie si preturi in LEI, dar si EURO

RafaHelper
#StarMember
Salutare,
Am observat ca magazinul Orange poate afisa de acum atat preturi in LEI cat si in EURO ca o setare default.
Poti alege din partea dreapta sus daca vrei sa vezi preturile in LEI sau in EURO.
Mi se pare utiliza aceasta funtionalitate, voi ce parere aveti?
25 Răspunsuri 25

Jay
Campion certificat
@teacher_, am spus foarte clar ca, sigur, sunt lucruri care-l avantajeaza pe furnizor, n-am spus ca vinde in pierdere sau ca n-are adaosuri ci, ca este exagerat sa spui ca in 99% din cazuri il avantajeaza cursul zilei.. nu ai toate datele sa afirmi asta, poate la fel de bine sa fi fost € mai scump cand a facut achizitia fata de momentul cand vinde.. isi face venituri din adaosul practicat, nu neaparat din curs... Ca n-a cumparat un telefon acum 10 ani la 4.2 lei/€ sa ti-l vanda azi la 4.7 lei/€... Cursul e dupa cum bate vantul si, dupa cum ii sta coafura lui Mugur Isarescu..

Ascary
Campion certificat
Vă rog să îmi spuneți sincer, cat costă un euro la Orange ? 🙂

Jay
Campion certificat
@Ascary, fix cat ala de la bnr.. cred 😄

Ascary
Campion certificat
Ok Jay,cumpăra o cartela de 5 euro și apoi fa paritatea,vezi îți iese cursul BNR ? Daca da,dau eu o cafea :))

Jay
Campion certificat
@Ascary, am crezut ca vorbim de preturile afisate pe site, la telefoane.. La cartela, probabil ca sunt afisate preturile fara tva si de-asta nu-ti iese paritatea, dar, nu am avut niciodata prepay, deci nu pot sa ma pronunt prea mult... eu nu beau cafea, dar, multumesc! 🙂

teacher_
#StarMember
Preturile telefoanelor sunt la fel pe principiul cartelelor, doar că puse în alt fel. E ilogic sa vanda cu același preț cu care cumpără. Ilogic și falimentar.

Miha_Z
#StarMember
E bine ca s-a pus si varianta in Roni, asa vom sti din star cat costa un produs. Ma bucur ca ce s-a discutat in Comunitate a condus la aceasta implementare.

Laura_cio
Senior
Prețul este afișat in euro pentru ca atunci când cumperi produsul,se face conversia valutară la schimbul de zi și au de câștigat. Dar, nu au voie decât sa încaseze lei. Nu mi se pare normal cât timp plătim in lei.

Alex86
Explorator
Nu stiu de ce mai afiseaza euro ca oricum nu poti face plata decat in lei, dar probabil ca le convine fluctutia preturilor raportata la euro.

Vio73
#StarMember
Nu prea iese paritatea niciodată!

iuiu88
Cunoscător
Tocmai ce am observat si eu astazi functia asta si sincer, o apreciez foarte mult . Consider ca pretul din magazin treburie expus in moneda nationala in primul rand, caci asa pot calcula exact cat cumpar, ma simt mai respectata ca si cetatean si nu exista fluctuatia unei monezi straine .