Cred ca nimeni nu se va grăbi sa acorde această facilitate, lucrurile merg înainte asa cum sunt până când li se va spune că trebuie... însă, cred ca amânarea va fi valabilă mai degrabă pentru credite... cand se va ajunge la trebuie..
Situația încă nu este gravă și, pentru ea sunt vinovati multi dintre cei veniți din afara țării, pentru nepăsarea lor, pentru egoismul lor, pentru micimea lor sufletească.. imi pare rau ca trebuie sa spun asta, dar, sunt chiar delicata în exprimare, avand in vedere acțiunile unora dintre cei care au venit bolnavi si au mințit de unde vin, n-au stat în izolare sau au încercat intenționat sa-i imbolnaveasca si pe altii.. toți aceștia sunt vinovati pentru unde se va ajunge si unii mai sunt si supărați că sunt ținuți în nu stiu ce condiții... Si, nu este nimeni obligat să plătească oalele sparte de ei.. Nici macar pentru a se gândi clientul de 2 ori inainte sa se porteze, ca nu asa se fac banii si, chiar dacă nu banii sunt cei mai importanti, în lumea in care trăim sunt foarte necesari.. si companiile nu fac bani acordând amânări la plata.. desi exista aceasta varianta, una este sa amani cate un client din cand in cand si alta e sa vorbim de mii sau zeci de mii de clienti.. A nu se intelege ca am ceva cu niște zeci de mii si nu vreau eu sa fie amanati la plata.. încerc să spun că nu este asa simplu să fie amanati toți.. dar, dacă o companie poate să faca asta si acționează în acest sens, pot doar să mă bucur pentru cei care se vor afla in situatii delicate...
Si, ca fiecare om normal, sunt foarte nervoasă pentru ca realizez unde putem ajunge din cauza inconstientei unora.. realizez unde putem ajunge, noi, ca țară, din cauza câtorva persoane, dacă nu punem toți umarul să fim bine.. În prima faza cred ca ar fi mult mai binevenite niște ajutoare, în materiale de protecție, pentru cei care sunt in prima linie si au nevoie de ele..
Felicitări pentru initiativa Ascary, sunt multi care pot să ajute si n-o fac..