anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot afla ce status are comanda mea dupa ce coletul a fost predat firmei cu curierat?

Neaplicabil
Salut. Am plasat o comanda online si doresc sa stiu daca este vreo posibilitate sa aflu care este statusul comenzii mele dupa ce coletul a fost predat firmei de curierat. Daca contactez Orange o sa imi dea AWB-ul? Si unde ar trebui sa-i contactez? Multumesc!
7 Răspunsuri 7

arsradu
Campion
Daca suni la 300 nu te pot ajuta? Dupa parerea mea, AWB-ul ar trebui sa fie furnizat default pentru toate comenzile din magazinul online.

FLo1
Campion certificat
Deși a fost plasată o comandă, AWBul îl vei avea (îți va fi comunicat) abia după predarea coletului la curier, cu vreo 2 zile înainte să ajungă la tine. Până atunci nu există colet, deci nici AWB, doar o comandă în procesare.

Neaplicabil
Statusul comenzii s-a actualizat la "comanda la curier" sambata dimineata, insa AWB-ul nu l-am primit nici pe mail, nici ca mesaj.

delfinas
Campion
Daca e la curier, probabil ca maine, cel tarziu marti, ar trebui sa-ti ajunga coletul. Oricum, in dimineata livrarii vei primi un sms in care vei fi notificat cu detalii despre asta.

Vio73
Campion certificat
Salutare! Dacă este la curier, îl vei primi destul de repede, adică astăzi sau mâine. Eu așa le primesc, deci este bine să nu-ți mai faci deloc griji, pentru că vei fi înștiințat prin sms sau te va suna curierul. Baftă!

Trixen_old
Cunoscător
Cel mai probabil ai primit AWB-ul pe mail. Daca adresa de mail declarata pentru comanda e diferita de cea a contului Orange asociat, vei primi AWB-ul pe mailul asociat contului (nu a comenzii). Mesajul vine de la customer@orange.ro si are ca subiect "Detalii comanda Orange". Pe mine m-a incurcat putin adresa de mail folosita, ca a ajuns AWB-ul pe adresa sotiei, desi confirmarea comenzii si toate celelalte informatii mi-au ajuns mie.

Viocat
Senior certificat
Daca ontri in contul My orange, sectiunea Comenzile mele nu ai link cu awb spre curier?