anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot afla ce status are comanda mea dupa ce coletul a fost predat firmei cu curierat?

Neaplicabil
Salut. Am plasat o comanda online si doresc sa stiu daca este vreo posibilitate sa aflu care este statusul comenzii mele dupa ce coletul a fost predat firmei de curierat. Daca contactez Orange o sa imi dea AWB-ul? Si unde ar trebui sa-i contactez? Multumesc!
7 Răspunsuri 7

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Daca suni la 300 nu te pot ajuta? Dupa parerea mea, AWB-ul ar trebui sa fie furnizat default pentru toate comenzile din magazinul online.
Client Orange

FLo1
#StarMember
Deși a fost plasată o comandă, AWBul îl vei avea (îți va fi comunicat) abia după predarea coletului la curier, cu vreo 2 zile înainte să ajungă la tine. Până atunci nu există colet, deci nici AWB, doar o comandă în procesare.

Neaplicabil
Statusul comenzii s-a actualizat la "comanda la curier" sambata dimineata, insa AWB-ul nu l-am primit nici pe mail, nici ca mesaj.

delfinas
#StarMember
Daca e la curier, probabil ca maine, cel tarziu marti, ar trebui sa-ti ajunga coletul. Oricum, in dimineata livrarii vei primi un sms in care vei fi notificat cu detalii despre asta.

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă este la curier, îl vei primi destul de repede, adică astăzi sau mâine. Eu așa le primesc, deci este bine să nu-ți mai faci deloc griji, pentru că vei fi înștiințat prin sms sau te va suna curierul. Baftă!

Trixen_old
Cunoscător
Cel mai probabil ai primit AWB-ul pe mail. Daca adresa de mail declarata pentru comanda e diferita de cea a contului Orange asociat, vei primi AWB-ul pe mailul asociat contului (nu a comenzii). Mesajul vine de la customer@orange.ro si are ca subiect "Detalii comanda Orange". Pe mine m-a incurcat putin adresa de mail folosita, ca a ajuns AWB-ul pe adresa sotiei, desi confirmarea comenzii si toate celelalte informatii mi-au ajuns mie.

Viocat
Senior certificat
Daca ontri in contul My orange, sectiunea Comenzile mele nu ai link cu awb spre curier?