la 19-08-2025 09:26 PM
Buna seara ! Acum aprox. o luna am facut comanda pe magazinul online de un nou abonament la oferta cu portarea unui numar din alta retea in reteaua Orange. Trebuia sa primesc un sim cu un nr provizoriu dupa care se realiza portarea in perioada imediat urmatoare. Nici pana in ziua de astazi nu am primit coletul, mai mult ca sigur cei de la curierat l-au pierdut. Am facut sesizare atat prin mail cat si prin telefon : nici un raspuns si nici urma de colet. Deci nu sunt in stare intr-o luna sa rezolve o simpla situatie (puteau trimite un alt sim). Mai grav e ca la telefon mi s-a spus ca nici nu le apare cererea de portare in sistem ci doar comanda de acum o luna cu noul sim si nu stie de ce nu a ajuns. Bineinteles in contul meu apar toate info la comanda ( portare si toate celelalte). Acum intreb: a mai patit cineva? Oare de ce atata nepasare ? Cei de la magazinul online nu au obligatia de a urmari o comanda din momentul plasarii pana in momentul finalizarii? Nici nu stiu ce sa mai fac: sa ma indrept spre ANPC, sa renunt pur si simplu?
la 19-08-2025 09:44 PM
Salutare!
Îmi pare rău pentru situația întâmpinată, dar nu îți rămâne decât să îi sesizezi din nou în scris, prin Chat Djingo și să le spui că ai deja o sesizare de ceva vreme, la care nu ți s-a răspuns, din păcate.
Sper să fie cu noroc de data asta!
Baftă!
la 20-08-2025 08:59 AM
@Ghe2025, îmi pare foarte rău pentru situația ta :((
Ne poți oferi, te rog, numărul comenzii și/ sau codul de abonat? Putem ruga și noi colegii să verifice ce s-a întâmplat.
la 21-08-2025 10:13 PM
Buna seara, am primit coletul ieri. A durat aproape o luna de zile sa primesc un simplu colet. Multumesc pentru raspunsuri .
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor