anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Anularea livrarii telefonului la prelungirea abonamentului

Georgeta_D
Începător
Ce s-a întâmplat cu telefonul comandat impreuna cu prelungirea contractului, toate datele au fost aprobate ratele sunt online însă telefonul a fost anulat la in timpul livrarii, de ce?
6 Răspunsuri 6

mihai_13
Maestru
din printurile tale nu apare a fi anulata comanda de telefon ! de ce crezi ca s-a anulat comanda ?

Georgeta_D
Începător
De vineri ma tot insist sa primesc un răspuns. Am sunat la fan iar domnii de acolo au spus "comanda s-a anulat de urgență".

mihai_13
Maestru
cred ca problema este la 'curier" nu la Orange - sa incerci sa vorbesti cu cei de la fan courier sa-ti zica de ce a facut retur - de obicei se face retur la o "marfa" care nu s-a putut livra din diverse cauze (adresa incorecta-nr telefon gresit-etc)

Georgeta_D
Începător
Am sunat si au spus ca a fost anulata de Orange

mihai_13
Maestru
da problema - cum a motivat Orange decizia ... si cred ca te-va ajuta si un moderator cand va intra pe topic .

DanielaH
Moderator
@Georgeta_D, bun venit în Comunitate! Am verificat comanda ta din magazinul online și am văzut că ai deschis deja o sesizare la noi. Îți recomandăm să aștepți răspunsul legat de soluționare din partea colegilor care au preluat situația ta spre verificare. Mulțumim și te mai așteptăm.
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.