Salut. Am plasat o comanda online si doresc sa stiu daca este vreo posibilitate sa aflu care este statusul comenzii mele dupa ce coletul a fost predat firmei de curierat. Daca contactez Orange o sa imi dea AWB-ul? Si unde ar trebui sa-i contactez? Multumesc!
Deși a fost plasată o comandă, AWBul îl vei avea (îți va fi comunicat) abia după predarea coletului la curier, cu vreo 2 zile înainte să ajungă la tine. Până atunci nu există colet, deci nici AWB, doar o comandă în procesare.
Daca e la curier, probabil ca maine, cel tarziu marti, ar trebui sa-ti ajunga coletul. Oricum, in dimineata livrarii vei primi un sms in care vei fi notificat cu detalii despre asta.
Salutare!
Dacă este la curier, îl vei primi destul de repede, adică astăzi sau mâine. Eu așa le primesc, deci este bine să nu-ți mai faci deloc griji, pentru că vei fi înștiințat prin sms sau te va suna curierul.
Baftă!
Cel mai probabil ai primit AWB-ul pe mail. Daca adresa de mail declarata pentru comanda e diferita de cea a contului Orange asociat, vei primi AWB-ul pe mailul asociat contului (nu a comenzii). Mesajul vine de la customer@orange.ro si are ca subiect "Detalii comanda Orange".
Pe mine m-a incurcat putin adresa de mail folosita, ca a ajuns AWB-ul pe adresa sotiei, desi confirmarea comenzii si toate celelalte informatii mi-au ajuns mie.