anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am plasat o comanda de un telefon si inca nu am primit produsul

AlexPetre
Începător
Buna ziua!Am facut si eu o comanda de un telefon cu prelungire de contract,duminica pe 12.06.Am primit un e-mail ca livrarea se va face marti in data de 14 dar nu am primit nimic.Las aici nr de comanda Comanda # 2686993
Data 12/06/2022
Magazinul online Orange
1 Soluţie acceptată‚

Salut, AlexPetre! Am verificat si comanda ta a plecat din depozitul nostru. Poti verifica statusul comenzii urmand pasii urmatori: 1. Autentifica-te in Contul tau online 2. Selecteaza optiunea Magazin din meniul principal 3. Alege sectiunea comenzile mele. Aici https://www.orange.ro/help/cum-pot-afla-care-este-statusul-comenzii-mele-din-magazinul-online-107 gasesti mai multe informatii despre cum poti afla statusul comenzii tale.

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

delfinas
#StarMember
AlexPetre, bun venit in Comunitate!!! Eu tind sa cred că a fost un răspuns automat. Pentru că ai făcut comanda într-o zi liberă, după care a urmat o altă nelucrătoare, cam greu de crezut că se putea livra in 2 zile. In secțiunea "Comenzile mele" din magazinul online ce scrie, in ce stadiu se află comanda ta?
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

mihai_13
Maestru
AlexPetre - sigur azi sau maine ai sa primesti telefonul - sper numai sa nu fie vorba de un telefon iphone la care mai sunt intarzieri in livrare .

Pololică
#StarMember
12.06 a fost duminica, iar 13.06 a fost liber (a doua zi de Rusalii). E imposibila livrarea in zile nelucratoare. Mail-ul este automatizat. Eu zic ca il vei primi maine (ieri a fost prima zi lucratoare, iar azi ar trebui sa se faca predarea la curier).
Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Salut, AlexPetre! Am verificat si comanda ta a plecat din depozitul nostru. Poti verifica statusul comenzii urmand pasii urmatori: 1. Autentifica-te in Contul tau online 2. Selecteaza optiunea Magazin din meniul principal 3. Alege sectiunea comenzile mele. Aici https://www.orange.ro/help/cum-pot-afla-care-este-statusul-comenzii-mele-din-magazinul-online-107 gasesti mai multe informatii despre cum poti afla statusul comenzii tale.