anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

În cat timp ajunge comanda

balumrr
Începător

Am făcut prelungire la abonament și am comandat și un iPhone 17 pe 22 decembrie, comanda apare confirmată dar apare și în procesare . 
Vreo idee când ar putea ajunge ? 

3 Răspunsuri 3

delfinas
#StarMember

Din pacate, in cazul telefoanelor Apple, livrarea e mai problematica, pt ca sunt f cautate si cererea e mai mare decat oferta producatorului si importatorului. Mai e si perioada sarbatorilor, care e f aglomerata, si cerererea e si mai mare. Comanda e facuta ieri. Daca ai multa bafta, il primesti anul asta, daca nu, la anul.

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Din cele citite, telefoanele Apple ajung mai greu (întârzieri) din cauza cererii mai mari și a livrărilor în cantități mai limitate (nu am înțeles de ce Apple face asta din moment ce se laudă ca producția noului model o începe în vară...). 

Totuși, ca să răspund: am comandat duminică (21.12) un televizor de la Orange și l-am primit ieri (23.12) prin Cargus. Până acum, mai mult de 3-4 zile nu am așteptat, dar îți recomand să ai ceva răbdare întrucât azi e Ajunul Crăciunului și sunt multe comenzi și multe libere. 

Lucifer
Cunoscător

Salut,

Din propria experienta, produsele comandate de la Orange ajung mai greu, fata de alte magazine online. 

Suntem in saptamana de Craciun, deci ma astept sa apara intarzieri la comenzi.