anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Comanda nelivrata

Ciumecsan
Junior

3266987..este numarul comenzii facute online si care nu a ajuns..vreau sa stiu cand ajunge comanda mea?

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion

Salutare!

Comenzile plasate în magazinul online Orange sunt livrate în 1–5 zile lucrătoare de la confirmare comenzii. Pentru informații suplimentare, poți lua legătura cu echipa magazinului online la 300 (program L–S 10-19). Ai verificat și în secțiunea „Comenzile mele” statusul comenzii? Nu îți apare un termen estimativ de livrare?

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

MihaiC99
Campion

Salutare!

Comenzile plasate în magazinul online Orange sunt livrate în 1–5 zile lucrătoare de la confirmare comenzii. Pentru informații suplimentare, poți lua legătura cu echipa magazinului online la 300 (program L–S 10-19). Ai verificat și în secțiunea „Comenzile mele” statusul comenzii? Nu îți apare un termen estimativ de livrare?

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Când ai făcut comanda și ce îți apare ca status? 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Noi suntem tot clienți ca și tine, în mare parte, nu avem acces la detaliile contului tău. Trebuie să verifici în My Orange - Comenzile mele și vezi ce status are comanda respectivă sau să iei legătura cu ei tot din My Orange-Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi ceri transfer operator. Probabil că unele comenzi mai întârzie , pentru că au fost destule zile libere în ultima vreme. Și eu am dat o comandă la Timișoara pe 27 decembrie și a sosit la Pitești ieri. Deci nu e ceva neobișnuit!

Baftă!

DanielaH
Moderator

@Ciumecsan, s-a livrat comanda?

Ciumecsan
Junior

Da multumesc a venit comanda..

Super! Ne bucurăm. Să te bucuri de achiziția făcută!

Te mai așteptăm în Comunitate.