la 19-11-2025 02:44 PM
Salutare ..
Spuneti-mi daca careva dintre voi are 2 servicii de fibra la aceeasi adresa . Eu am un internet de la Orange si am vrut inca un serviciu de net+tv pe aceeasi adresa dar cei de la orange au spus ca nu se poate . Am incercat sub diferite forme .. pe numele nevestei , explicand ca pot sa renunt la cel existent doar ca mai are vreo 5 luni ( 10 lei / luna ) , sau pot sa merg cu ele in paralel si fizic si doar ca plata , sub toate formele am incercat dar ei nu vor sa-mi ia banii si sa-mi ofere abonamentul dorit ( supreme 55 lei pe 2 ani , cu hbo, netflix .. inclus ) Eu mai am la adresa si digi net si tv , la care as renunta daca as reusi sa pun de la orange ...dar nu vor banii mei nici cum 🙂
la 19-11-2025 03:50 PM
Salutare!
Știu că se putea, dar cu plata unor taxe suplimentare. Probabil că acum nu se mai poate cu acele reduceri!
la 19-11-2025 03:50 PM
Salutare!
Știu că se putea, dar cu plata unor taxe suplimentare. Probabil că acum nu se mai poate cu acele reduceri!
la 19-11-2025 03:57 PM
Vreau sa dau cu banii dupa ei si nu ma baga in seama 😀. Daca inca nu esti clientul lor te asalteaza cu oferte de numa ..dar eu tot vroiam sa fac un abonament NOU cu doua servicii adica 2 rgu-uri ... ce conteaza ca mai sunt client ..e ca si cum as avea inca o adresa , asa fiind posibil . Tehnic se poate realiza ...doar am fost angajat TELEKOM si celelalt serviciu mi l-am instala eu ..loc in ODB este, fibra necesita 10metrii... totul e pregatit 🤣😂.
Nu mai inteleg compania asta ...😞😞
la 19-11-2025 05:16 PM
Salut @cristiarad74,
Imaginează-ți ca in sistem adresa ta apare deja pe numele unei persoane, adică pe numele tau. Consultantul Orange când încearcă sa depună o noua cerere pe aceeași adresa ii apare ca la adresa respectiva exista deja instalat acest serviciu si nu poate continua cu finalizarea cereri. Asa este făcut sistemul, nu este ca nu vor ci nu este permis.
Daca ai avea 2 case cu numere diferite in aceeași curte ai putea face acest lucru. Daca stai la bloc ai putea doar daca soția se muta la vecini, cu adresa doar 😂
Sper ca ai înțeles de ce nu se poate.
Recomandarea mea e sa iți păstrezi internetul de la DIGI ca si soluție de back-up.
Totuși nu ne-ai spus de ce iți dorești doua abonamente de internet la aceeași adresa.
la 19-11-2025 07:30 PM
I-mi imaginez ce spui tu si nu dau vina pe consultantul orange ..aici nu e vrb de reavointa a consultantilor ci de proasta administrare a companiei ... consultantul nu poate ca nu ii este permis ... Cine a pus acest zid in softul respectiv ?? Orange-ul . Sau poate ca programul a fost conceput de cei de la vodafone sau digi sau careva concurent 😉 . Pai inflexibilitatea asta nu e buna ptr companie .
la 19-11-2025 10:44 PM
La Digi ai intrebat daca se poate ce vrei tu? Ca sa vezi daca doar la Orange e conditia asta...
la 19-11-2025 11:36 PM
La Digi am pățit-o eu: am mutat, dintr-o eroare a angajatului, serviciile fixe de pe o adresă pe alta și au venit băieții să îmi dea gauri și să îmi tragă o a doua fibră. 😅
la 20-11-2025 07:30 AM
Asta pentru că la ei apăreai cu fibra mutată 🙂 Deci nu aveai fibră la locația anterioară (inițială).
la 21-11-2025 11:59 AM
Tot la digi am prieten ce sta cu nevasta in aceeasi casa in proces de divort si fiecare e cu abonamentul lui pe numele lui ca nu vroiau sa imparta . Nu vorbii tu de alte companii ca nici de a ta nu stii multe.
la 19-11-2025 06:45 PM
Cu ce este justificată necesitatea a 2 abonamente la același furnizor de servicii? Aș înțelege dacă erau furnizori diferiți. Nici la clienți business nu se face așa ceva.... Cel puțin nu în telecom.
la 19-11-2025 07:42 PM
Dragul meu ...inflexibilitatea asta ma facut sa spun ca am nevoie de ambele de la orange ....defapt cel vechi expira prin mai 2026... platesc 10 lei pe luna ptr el ( fiind negociat la retentie) nu pot sa-l fac pe cel rentabil mie ...( supreme cu 55 lei cu hbo si netflix inclus) ca nu pot sa renunt la el fiind sub contract ...am explicat ca renunt la el si-l platesc pana la ultima luna a contractului ...fiind 60 de lei ptr cele 6 luni si il instalez pe acesta nou acum in oferta ...dar nu se poate nici daca am cerut sa-l instalez peste acesta si mergand in pararel cu el .
Iar asa cum am acum cu ce-i doi provideri in casa ..mie-mi este ff comod deoarece am despartit partea de cabinet de contabilitate si personal din casa . Avand un server de saga pe busines , server de media streaming ,card sharing si samba pe privat plus o gramada de deviceuri smart ca si becuri , prize , camere de supraveghere , alarma , imprimante ( cel laser pe o retea , cel cu cerneala pe casnic ptr familie ) retele wireless diferite si accees vpn pe router .
la 19-11-2025 08:51 PM
Dacă îți este mai comodă situația actuală, atunci păstreaz-o. Sau așteaptă cele 6 luni, iar upgrade-ul va fi o formalitate. Dar o regulă de bază este că dacă ceva merge bine atunci nu modifica. Decizia îți aparține.
la 19-11-2025 08:59 PM
Mersii ptr sfat ( de care nu aveam nevoie ) se pare ca nu ai inteles absolut nimic din ce am vrut sa spun . Dar e bine.. las-o asa!.
Si sa ne bucuram in continuare ca vin sarbatorile !!
la 19-11-2025 09:40 PM
Mă bucur că "n-am înțeles" pentru că nici legislația nu a "inventat" astfel de complicații, nici măcar în energie (atât electricitate cât și gaz). "Branșamentul" este unic pentru furnizor la un loc de consum. Numai bine și ție.
la 21-11-2025 10:02 AM
Degeaba te oftici ... ceea ce nu ai inteles este ca si tu esti la fel de inflexibil in gandire ca si compania ... am un abonament in derulare ...nu vreau 2 linii in aceasi casa neaparat era doar o alr ta optiune ..deoarece s-a plecat de la faptul ca nu pot sa-l intrerup pe asta " fiind sub contract " nici cu plata lui in avans pana la sfarsitul contractului si contractarea altui abonament IN LOCUL LUI !!!! dar tu tii ca orbu . Deci se incheia abonamentul in decurs cu plata lui integrala ca si PEDEAPSA daca vrei tu si contractare altuia nou IN LOCUL LUI !!!!
Daca tu erai patron al acestei firme ..ma rezolvai, ca te interesau banii ( incearca sa privesti asta ca un antreprenor care din asta traiesti nu ca angajat cu mintea spalata . CITEZ definitia unei societati comerciale :::
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor