anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme date mobile Alba Iulia!

Erich
Junior
Care e problema cu datele mobile? Si daca intru intr-o cutie de carton netul nu mai functioneaza... deja e o luna de cand merge asa rau si ma gandesc sa imi portez numarul la alta retea desi sunt de peste 7 ani la orange... Imi trebuie internetul sunt la munca si facultatea online nu pot intra din cauza internetului care e vai de el si problema repet doar de 3-4 sapt.
4 Răspunsuri 4

delfinas
#StarMember
Erich, ar ajuta mult sa spui si in ce zona ai aceasta problema...
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Erich
Junior
Alba Iulia

DanielaH
Moderator
@Erich, nu avem semnalat niciun incident de rețea în Alba Iulia. Ai încercat să pui SIM-ul și într-un alt telefon? Poți atașa un test de viteză?
Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

Erich
Junior
Problema de coectivitate apare doar in cladiri orice fel de cladire nu am mai avut aceasta problema, nu stiu care e problema de ex intru in lidl pur si simplu la intrare am LTE+ cum a dat semnalu de obstacol H+ am incercat toate variantele restartat telefon scos cartela degeba si treaba asta e de cam o luna acum, si problema e si la colegii de munca spre exemplu la fel.