anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu merge internetul Borșa, Bihor

Alexandra30
Junior
Nu îmi merge netul nu are viteza! Ce pot face?
5 Răspunsuri 5

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, Alexandra30. Bine ai venit în comunitate. Ne poți da, te rog mai multe detalii? De cât timp este această situație? Din ce zonă ești?

Vio73
#StarMember
Bună @Alexandra30, Pot fi mai multe cauze: - lucrări la antenă/ antene in zona ta; - probleme cu semnalul mai mari în interior, adică o scădere a calității semnalului; - aglomerarea rețelei ( congestie); - telefonul are anumite probleme; - ceva din calculatorul lor după o reîncărcare sau trecerea în altă lună de facturare ( dacă e abonament), etc. Ce poți face? - Dai o oprire/ repornire la telefon și vezi dacă se schimbă ceva; - Verifici dacă mai departe de casă e tot așa sau e numai în interior și/sau doar in zona ta; - Treci telefonul în modul 3g și vezi dacă se mișcă mai bine sau nu; - Îl treci in mod avion de câteva ori și apoi revii; Dacă nici una dintre aceste metode nu schimbă problema, suni la Serviciul Clienți și ceri o resetare a serviciului de internet și vezi cu ce te mai pot ajuta. Baftă!

Alexandra30
Junior
Buna, de multa vreme, din Borșa Bihor

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Suna a problema de retea/semnal. Daca poti, pune un screenshot din aplicatia SpeedTest sa vedem exact despre ce viteze vorbim.
Client Orange

Alexandra30
Junior
Bună seara