anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Date mobile nefunctionale Bucuresti

ana___
Începător
Am si eu o problema, zilele trecute am fost in afara bucurestiului unde nu am avut semnal, insa de cand m am intors netul meu nu mai merge. Am net nelilimitat, deci nu iau in considerare terminarea datelor. Din fericire inca merge sa sun, ce pot sa fac? am incercat sa ii dau restart si sa l pun mod avion dar nu a mers. Multumesc anticipat!
8 Răspunsuri 8

DanielaH
Moderator
@ana, bun venit în Comunitate! Îmi pare rău pentru situația ta. Ai abonament sau PrePay? Ce se întâmplă când vrei să inițiezi o conexiune la Internet prin date mobile?

delfinas
#StarMember
Ce iti arata telefonul, ai vreun mesaj referitor la datele mobile? Incearca sa inchizi si sa redeschizi telefonul.

FLo1
#StarMember
@ana: Telefon schimbat? SIM schimbat? Ai schimbat relația contractuală cu Orange de curând? S-a ”jucat” cineva la setări în telefon (în sensul modificării datelor aferente APN-ului (punct de acces) Orange net). Revii cu detalii așa cum ți-a solicitat și Daniela, iar problema se va lămuri.

Neaplicabil
Vezi sa nu-ti fi dezactivat din greseala datele mobile. Unele telefoane au o scurtatura in panoul de Quick Settings. Vezi daca nu cumva e dezactivata optiunea.

ana___
Începător
@DanielaH, da sunr prepay, cand pornesc datele imi arata sus ca s au pornit si ca este semnal, dar daca intru pe orice aplicatie care necesita date mobile nu merg

ana___
Începător
@Flo_1 nu s ajucat nimenj, telefonul il am din martie 2020, deci de un an, si simul este in telefon de cateva luni, poate chiar jumatatevde an

Vio73
#StarMember
Bună @ana, Dacă ai un telefon dual sim, încearcă să muți sim-ul în celălat slot și vezi ce se întâmplă. Dacă nu reușești nici așa, mergi până la un Magazin Orange și cere o părere! Baftă!

DanielaH
Moderator
@ana_._, s-a rezolvat problema cu datele mobile? Funcționează?