anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot mari pachetul de date mobile pentru 1 luna?

AL7
Începător

Salut, cum pot mari pachetul de date mobile numai pentru 1 luna avand deja abonament, abonament caruia i s -au terminat datele mobile? Mersi

3 Răspunsuri 3

FLo1
#StarMember

Bun venit în Comunitate @AL7. Cel mai simplu, fără mult efort (având și abonament) poți ușor lunar să beneficiezi de date mobile suplimentare activând una din opțiunile de date mobile din Pinata Party. Conform condițiilor generale, la cap. 4.5.1 găsești ceea ce te interesează: activare de pachete cu 20GB, 50GB, 100GB sau chiar nelimitat, în funcție de punctele deținute la acel moment în Pinata Party. Succes.

LE: Dacă am omis, fără cost suplimentar, doar distrându-te cu Pinata.

teacher_
#StarMember

Salut! @AL7 , nu cred că este posibil sa activezi o extraoptiune doar pentru o luna. Felul cum se aplica opțiunile la abonament sunt diferite fata de prepay. Aceasta va fi activa pe toată perioada contractuală, trebuind să plătești lunar. Pe langa ce a scris colegul nostru, poți să mai încerci ceva. Sa dai SMS cu textul echipei tale favorite și primești 100 MB la fiecare gol marcat, și 500 MB atunci când echipa câștigă. De exemplu, SMS cu testul Steaua la 321.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă ai nevoie de date mobile pentru o lună și nu ai punctele necesare pentru a activa in pinata party opțiunea cu internet nelimitat, te sfătuiesc să îți cumperi o cartelă prepay de la Orange sau chiar de la alt operator care îți oferă internet nelimitat. Dar numai dacă știi sigur că are semnal acel operator, dacă nu, te sfătuiesc să iei tot Orange.

Cel puțin, eu așa aș face!

Baftă multă!