anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum este posibil ca la un abonament de 50 Ron sa primesti doar 1500 mb?

maf_marius
Junior
Cum este posibil ca la un abonament de de 50 Ron să primesti doar 1500 mb internet pe mobil?Asta este jaf la drumul mare !!! Rusine Orange!!!!
32 Răspunsuri 32

FaraUnID
Campion certificat
Initiatorul are abonamentul Orange Me 11 cu resure exclusiv nationale, abonament ce a iesit din oferta comerciala la data de 4 iunie 2018. Acest lucru se traduce prin faptul ca abonamentul respectiv poate fi repozitionat oricand doreste pe motivul mentionat anterior. Doar ca (,) copilul nu primeste piept pana nu plange... Sau Dzeu iti da dar nu-ti baga si in traista pentru ca eu refuz sa cred faptul ca el a facut o solicitare de repozitionare a abonamentului in functie de nevoile sale de comunicare si a fost refuzat de catre companie.

Jay
Campion certificat
Daca are acest abonament, inseamna ca, la un moment dat, asta a fost alegerea lui.. Pai, este un om liber si poate alege ce abonament doreste, din oferta curenta, plus activarea netului pentru vechime si, n-o sa mai poata striga "rusine", pentru ca n-o sa mai aiba timp, de atata stat pe net.. :) Plus ca daca intr-adevar are acest abonament, observ ca are nelimitat in Orange TV GO.. s-ar putea, daca-si schimba abonamentul, sa strige din nou "rusine" pentru ca nu are nelimitat in aplicatie.. Fiecare suntem responsabili pentru alegerile pe care le facem..

maf_marius
Junior
Netull pentru vechime a fost valabil doar 1 lună de zile!!

FaraUnID
Campion certificat
Netul pentru vechime este valabil in fiecare luna, iar la o vechime de 10 ani trebuie sa primesti lunar - pe langa ce ai tu in abonament - inca 5 GB. Cel de ziua onomastica este valabil 1 luna si este necontorizat in luna respectiva.

Miha_Z
#StarMember
@maf.marius net-ul pentru vechime este valabil in fiecare luna. Trebuie doar activat din contul My Orange. Referitor la abonamentul detinut cel mai bine este sa negociezi unul nou si daca-ti doresti mai multe resurse cere unul fara achizitie de mobil si negociaza resursa care te intereseaza. Succes!

maf_marius
Junior
Am întrebat si mi-au raspuns că bonusul pentru vechime de 10 ani a fost valabil doar 1 lună de zile!!!

Jay
Campion certificat
Netul pentru vechime este valabil lunar.. si ti-l poti activa singur.. My Orange - mai mult - beneficii- se deschide o pagina cu toate beneficile si in partea de jos apare si netul pentru vechime.. cu siguranța in dreptul lui scrie inactiv... deci trebuie apăsat pe activare.. am atasat poze.. Dar, daca abonamentul este atat de vechi, treci oricum la un abonament din oferta curentă... e datoria fiecăruia sa vrea ce-i mai bun.. Si Orange are la acest moment abonamente foarte bune.. :) Dacă nu ai nevoie de telefon acum, poti alege un abonament Orange Me Start 8... cu 8€ si 8gb, plus bonus 30 gb.. ai aici abonamentele fara telefon... https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html Ai mai jos informatiile existente pe site-ul Orange.. legate de vechime.. https://www.orange.ro/orange-thank-you/index.html "Dacă ai un abonament de voce, primești bonus câte 512 MB de internet pe mobil, pentru fiecare an petrecut în rețea. Bonusul de vechime se alocă lunar, la data de facturare, astfel: Dacă ești în primul an de la semnarea contractului, poți primi bonusul de 512 MB începând cu data de facturare dinaintea zilei în care împlinești 12 luni petrecute în rețea. Pentru fiecare an în plus petrecut în rețea, mai primești câte 512 MB lunar, ceea ce înseamnă că dacă ai 4 ani vechime, primești 2 GB bonus lunar. Pentru a primi bonusul de vechime e necesar să-l activezi, apoi îl vei primi lunar, la data de facturare. El va creste automat în funcție de vechimea ta. Alege bonusul de vechime din contul tău My Orange, secţiunea Bonusuri sau din aplicaţia Contul meu Orange, pe care o poţi descărca din Google Play sau App Store. Pentru a primi bonusul pe fiecare din numerele tale cu abonamente de voce e necesar să activezi bonusul pe fiecare număr de telefon în parte. Nu sunt eligibile pentru bonusul de vechime abonamentele ce au la bază unități flexibile individuale sau de familie, abonamentele de voce fixă, internet mobil sau fix și nici Orange TV." Daca ma uit la ultima fraza.. ar putea sa fie o problema.. abonamentele care nu sunt eligibile.. mentioneaza de Orange TV si tu ai nelimitat in Orange TV, daca are dreptate @FaraUnId si tu chiar ai acel abonament, poate fi aici o porblema.. Cu atat mai mult cred ca ar trebui sa-ti alegi un abonament din oferta curenta.. nu stiu cine are atata timp sa se uite non-stop la Orange TV.. incat sa aiba nevoie de nelimitat.. 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Este valabil in fiecare luna https://www.orange.ro/orange-thank-you/index.html "Pentru fiecare an petrecut la Orange, primești 512 MB bonus de internet lunar la abonamentul tău de voce. Astfel, dacă ai 8 ani în rețeaua Orange, te vei bucura de un bonus lunar de 4 GB. Când împlinești cel puțin 1 an în rețea, activează acest bonus fie din contul tău My Orange, fie prin SMS la 321 cu textul DA. Odată activat, îl vei primi LUNAR automat."

Vio73
#StarMember
Poate nu l-ai activat. Trebuie activat din cont. Sau dai sms la 321, cu textul DA.

Miha_Z
#StarMember
Parerea mea e ca nu a stiut ce zice. Fa-ti cont My Orange daca n-ai si activeaza de acolo. Eu l-am activat de la inceputul anului si luna de luna primesc acest beneficiu. Uite resursele mele la abonamentul de 5Euro si ti-l recomand. (fara internet nelimitat, e castigat la un concurs, pe perioada limitata) Mie imi mai raman si din resurse.

Laura_cio
Senior
Poate ai rămas cu un abonament foarte vechi, altfel nu îmi explic. Când a fost ultima modificare a abonamentului?

Razvan
#StarMember
@miha, ce ai obținut tu la 5 euro, a fost foarte puțin, alții au obținut 20 Gb net, 300 minute internaționale, nelimitat minute și sms în roaming SEE și 1,9 Gb net SEE. @initiator, abonamentul tau conține foarte puțin net, deoarece la vremea respectiva asa erau ofertele, slabe și ai achiziționat și un mobil, pentru care ai primit subvenție.

imch
Cunoscător certificat
Uite, devine destul de clar ca ai un abonament vechi si pe care il poti schimba usor. Ce vei face? Eu sunt curioasa ce oferta vei primi de la Orange. Ce zici, revii aici sa ne povestesti?

Miha_Z
#StarMember
@Razvan mie mi-au oferit in plus 100 min internationale si a scazut 10 GB fata de oferta prezentata de tine. :)) Eu nu sunt mare consumatoare de date mobile, acasa folosind wi-fi. Operatorul s-a orientat la GB pe care-i consumam lunar si mi-a facut media lor apoi am mai negociat putin. Stiind ca nu-mi sunt necesari chiar nu avea rost sa insist pentru mai multi. Am preferat sa las de la mine ca sa se bucure si alti clienti de acest beneficiu. 😉

Ciucuras
Cunoscător certificat
Atata timp cat nu ne prezinta abonamentul lui si nu da mai multe detalii despre ceea ce a reclamat, nu avem cum sa-l ajutam, si personal, nu cred ca este adevarat ceea ce spune, avand in vedere ca este un client vechi de 10 ani, are net lunar bonus vechime, ptr abonament de 11 euro are min 2000 mb, cel putin eu asa am avut acum ceva ani, plus bonusurile care vin destul de frecvent. Mai mult, daca ar fi sunat frumos la relatii cu clientii cu siguranta reusea sa isi personalizeze abonamentul la un pret bun si cu net dupa nevoile lui. Important este sa incerce, sa dea relatii si sa isi doreasca colaborare.