Netul pentru vechime este valabil lunar.. si ti-l poti activa singur..
My Orange - mai mult - beneficii- se deschide o pagina cu toate beneficile si in partea de jos apare si netul pentru vechime.. cu siguranța in dreptul lui scrie inactiv... deci trebuie apăsat pe activare.. am atasat poze..
Dar, daca abonamentul este atat de vechi, treci oricum la un abonament din oferta curentă... e datoria fiecăruia sa vrea ce-i mai bun.. Si Orange are la acest moment abonamente foarte bune.. :)
Dacă nu ai nevoie de telefon acum, poti alege un abonament Orange Me Start 8... cu 8€ si 8gb, plus bonus 30 gb.. ai aici abonamentele fara telefon... https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html
Ai mai jos informatiile existente pe site-ul Orange.. legate de vechime..
https://www.orange.ro/orange-thank-you/index.html
"Dacă ai un abonament de voce, primești bonus câte 512 MB de internet pe mobil, pentru fiecare an petrecut în rețea. Bonusul de vechime se alocă lunar, la data de facturare, astfel:
Dacă ești în primul an de la semnarea contractului, poți primi bonusul de 512 MB începând cu data de facturare dinaintea zilei în care împlinești 12 luni petrecute în rețea.
Pentru fiecare an în plus petrecut în rețea, mai primești câte 512 MB lunar, ceea ce înseamnă că dacă ai 4 ani vechime, primești 2 GB bonus lunar.
Pentru a primi bonusul de vechime e necesar să-l activezi, apoi îl vei primi lunar, la data de facturare. El va creste automat în funcție de vechimea ta.
Alege bonusul de vechime din contul tău My Orange, secţiunea Bonusuri sau din aplicaţia Contul meu Orange, pe care o poţi descărca din Google Play sau App Store. Pentru a primi bonusul pe fiecare din numerele tale cu abonamente de voce e necesar să activezi bonusul pe fiecare număr de telefon în parte.
Nu sunt eligibile pentru bonusul de vechime abonamentele ce au la bază unități flexibile individuale sau de familie, abonamentele de voce fixă, internet mobil sau fix și nici Orange TV."
Daca ma uit la ultima fraza.. ar putea sa fie o problema.. abonamentele care nu sunt eligibile.. mentioneaza de Orange TV si tu ai nelimitat in Orange TV, daca are dreptate @FaraUnId si tu chiar ai acel abonament, poate fi aici o porblema.. Cu atat mai mult cred ca ar trebui sa-ti alegi un abonament din oferta curenta.. nu stiu cine are atata timp sa se uite non-stop la Orange TV.. incat sa aiba nevoie de nelimitat.. 🙂