anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce parere aveti de internetul mobil de la Digi ?

VasiAlbu
Junior

Si cum este semnalul ?

5 Răspunsuri 5

MihaiC99
Campion

Salutare!

O soluție simplă este să testezi direct în zona ta. Din câte știu, Digi oferă acum și cartele prepay, pe care le poți achiziționa pentru a verifica acoperirea și calitatea semnalului în locul în care locuiești. Astfel îți poți face o idee clară înainte de a lua o decizie.

Eu am testat zilele trecute rețelele Vodafone și Orange in zona mea și pot spune că Orange a oferit o calitate mai buna a datelor mobile.

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Răspunsul este un subiectiv depinde. Dacă ne uităm pe statistici, Digi are cea mai mare acoperire (la virgulă). În practică răspunsul e mai subiectiv decât pare. Depinde pe unde ai tu nevoie. Degeaba îți spun eu că e slab dacă în locurile în care folosești tu rețeaua e cel puțin comparabilă cu Orange.

La modul general, îți faci treaba, dar contează pretențiile tale. Eu îl am în regim dual sim cu Orange și, în zonele pe care le frecventez, Orange e mai bun (nu cu mult, aș zice cam 10-15%), dar... Plus că mai contează și experiența avută cu fiecare furnizor în parte 

GreenArrow89
Cunoscător

Eu folosesc orange și digi. Sunt foarte mulțumit de digi, nu ai viteze așa mari ca pe orange dar este de ajuns viteza pt un telefon mobil, funcționează foarte bine. Am vizitat multe orașe din România și a funcționat perfect digi, am dat și peste zone unde orange abia avea semnal iar digi avea semnal full și funcționa și internetul excelent 

mihai_13
Maestru

mai simplu spus digi este pe locul 3 dupa orange si vodafon ....

Andrei4154
Explorator

Buna comunitate, s-a lucrat mult la acoperire la digi, nu mai e din ce a fost nici acu 2 ani. Recent am putut testa 5G cu mobil Samsung A56, Samsung A53 si un ruter 5G de la orange H153-381 5G Flybox, excelent la receptie semnal. Am testat in orase mai mici care au primit recent 5G de la digi si unele 5G de la orange. Am testat orange, vodafone si digi. Vodafone in zona mea de centrul tarii nu sta prea bine la viteza, poate ai semnal in mai multe locuri dar ptr net mobil nu il pot lua in considerare. Am testat digi 5G pe ruter 5G Flybox de la orange si am obtinut constant viteze de 230Mbps down si 50Mbps up, in timp ce su mobilele nu reuseam mai mult de 100Mbps down si 15Mbps up. In alt oras in jurul blocului cand mast-ul digi posibil sa nu fie aglomerat am prins 340Mbps down si 40Mbps up, si cand eram in bloc, cu ruter chiar, langa fereastra, nu reuseam sa prind decat maxim 80Mbps down si 5Mbps up. Cam asa de sensibil e 5G-ul de la digi. Acum am testat si 5G in Cluj, Sibiu si Tg Mures. Am obtinut cu orange in multe zone 500Mbps down si 100Mbps up.  Cu digi am scos si aici 350Mbps down si 100Mbps up. Sfatul meu e sa verifici viteza in zona ta, ori acasa ori la serviciu, cu un mobil, apoi sa folosesti un ruter, H153-381 5G Flybox, de la orange ptr rezultate f bune. Eu folosesc la serviciu si acasa ruterul de la orange si chiar la socrii in al oras dar in apropiere, si sunt multumit de 200Mbps down si 60Mbps up. Folosesc app Network Cell Info ptr semnal, si SpeedTest ptr testarea vitezei.