anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

4G pe un iPhone 11 Pro

C_D
Începător

Cu toate ca setările telefonului iPhone 11Pro sunt pentru date mobile 4G, am cel mult 3G sau E - niciodată 4G.

Am PrePay, optiune de 5,6 sau 12 euro, după caz.

De ce nu am 4G?

27 Răspunsuri 27

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ai incercat o resetare a setarilor de retea? Ai schimbat simul cu unul nou?

Tot,inclusiv test cu o alta cartela de orange noua,la fel 

arsradu
Fost #StarMember

Bun, putem exclude asadar telefonul si SIM-ul. Ce mai ramane este reteaua. 🙂

Daca problema nu se manifesta si in alta zona, atunci e o problema in zona ta.

Daca problema e relativ recenta, atunci e posibil sa fie ceva probleme tehnice in zona ta.

Dupa cum ziceau si colegii mai sus, si eu iti recomand sa deschizi o sesizare in sensul asta pentru a se putea face verificari si eventuale reparatii in zona ta (in caz ca nu e deja o problema cunoscuta).

Client Orange

In mai multe zone se intampla ,am discutat cu cei de la orange ,vor face resetare de cont 

arsradu
Fost #StarMember

Nu stiu ce resetare de cont o sa faca, in conditiile in care face la fel cu doua SIM-uri diferite, inclusiv SIM nou. 🙂 Dar sigur...sper sa se rezolve. 

Client Orange

Am fost in Orange fizic cu cartela ,telefonul și devizul din service ,au pus si alta cartela,au facut diverse resetari de cont ,am dat de față cu ei si resetare generala a telefonului tot sare din 4g în 2g e inexplicabil 

arsradu
Fost #StarMember

Cand zici ca sare din 4G in 2G, e vreo situatie anume in care ai observat ca face asta? Adica, se intampla cu telefonul stand intr-un singur loc, fara sa faci nimic cu el? Sau o situatie anume?

Client Orange

MihaiC99
Campion certificat

Întâmpină și alte persoane din jurul tău aceeași problemă? Din ce am înțeles, problema persistă indiferent de telefonul în care introduci SIM-ul. Dacă ești singurul afectat, ar fi util să încerci înlocuirea SIM-ului. Dacă și alte persoane se confruntă cu aceeași situație, cel mai probabil este o problemă de rețea.

Doar eu,sotia are tot 4g pe abonament si la ea merge tot ok 

@Alex_91 ai încercat să faci un schimb de cartele cu telefonul soției tale? 

„Less noise. Better signal.”

MihaiC99
Campion certificat

Introdu sim-ul tau in telefonul ei sau sim-ul ei in telefonul tau si vezi daca problema se reproduce. Daca sim-ul tau in telefonul sotiei nu intampina problemele respective, atunci telefonul tau are o problema.

DanielaH
Moderator

@Alex_91, s-a rezolvat situația?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Momentan nu,am fost in Orange fizic cu telefonul,cartela si devizul de la service si nici ei nu au știut cum să explice s-a probat si o cartela nouă si tot sare din 4g in 2g