anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] PING mare in jocuri

Knight
Junior

Buna seara, am o problema in legatura cu pingul pe jocuri ( mai exact pe lol ) , tot anul pana in decembrie am avut ping constant 32-35ms ceea ce este ok, dar din decembrie am inceput sa am 200+ ping fara nici un motiv, presupun ca sunt de vina dnsurile de la orange sau faptul ca nu sunt optimizate asa bine ( ? ) , am o metoda prin care as putea rezolva aceasta problema? sau sun direct la orange, deoarece nu este tocmai cel mai placut sa am 200 ping

1 Soluţie acceptată‚

Knight
Junior

Salutare, la mine sa rezolvat problema, am sunat la orange ieri si le am sesizat problema, problema la mine a fost ca nu aveam din fabrica aparent activat ipv4 si eram doar pe ipv6, surprinzator ( ? ) pana in luna decembrie a mers totul cum a trebuit, doar ca pana azi am av doar probleme cu internetul dar acum se pare ca e totul la normal.

Exact cum ziceam si eu in thread, efectiv, IPSUL (Orange) Nu ruta dnsurile cum trebuie prin ipv4 si ipv6, sincer trist, dar macar sa rezolvat, sunt destul de sigur ca pot imbunatatii putin mai mult rutarile in general daca nu ma insel.. dar ma rog sa rezolvat macar acum, pot linistit sa ma joc si sa fac streaming pe youtube/kick/twitch/tiktok fara a mai avea probleme cu latencyul/pingul etc.

Recomandarea mea pt cei care au aceasta problema este sa sune la orange de urgenta, sau sa foloseasca https://1.1.1.1/ | ca alternativa.

Vizualizare soluţie în postul original

45 Răspunsuri 45

Andicutz
Începător

Aștept să expire contractul !!!

Digi e răspunsul !!!

Până sa ajungă orange cu fibra la nivelul digi trebuie sa mai treacă câțiva ani!!! Până și o conexiune de 300 mb e mai stabilă decât una de 1000 la orange!!! Mai am un an de contract și ai salut din mers!!! Abia aștept să expire să plec la DIGI !!!!